Flex Regen от OstroVit

OstroVit

Flex Regen

12345    5/5  (79 Au votat)
-20%   83 RON
6640 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 31464

DESCRIEREA PRODUSULUI

- 20 de porții în pachet
- Gust excelent
- Sprijină starea articulațiilor și a oaselor
- Solubilitate mare
- Protecție pentru persoanele în vârstă și pentru sportivi
- Creșterea sintezei colagenului și țesutului conjunctiv
- Protecție împotriva rănilor

Flex Regen din OSTROVIT este un supliment excelent pentru atleții care doresc să-și protejeze articulațiile, oasele și ligamentele împotriva leziunilor. Dedicat în special alergătorilor și bicicliștilor care sunt deosebit de vulnerabili la leziuni în zona articulațiilor.

Îmbinări și oase - Protecție
OSTROVIT Flex Regen a fost dezvoltat folosind materii prime de cea mai înaltă calitate, pe baza cunoștințelor extinse în domeniul creării de suplimente alimentare pentru sportivi. Persoanele care manifestă o activitate fizică crescută au nevoie de o protecție specială pentru articulații, ligamente și oase, care sunt adesea expuse la sarcini mari și frecare crescută. Ca rezultat al acestui proces, cantitatea de mucus dintre articulații poate scădea și calitatea sa poate fi deteriorată. În cele din urmă, poate duce la durere și apariția numeroaselor leziuni care împiedică exercitarea în continuare a sportului și uneori împiedică funcționarea normală.

Dacă doriți să protejați împotriva acestui tip de efecte secundare de trafic, vă interesează suplimentarea adecvată. Ce ingrediente ar trebui să vă intereseze și de ce? OSTROVIT Flex Regen conține tot ceea ce pentru articulații, ligamente și oase funcționează ca un pansament liniștitor.

Glucozamina - Acțiune
Glucozamina este un compus chimic organic care aparține grupului de aminoacizi. Deși acest ingredient este produs de organismul pe cont propriu, pe măsură ce îmbătrâniți, precum și cu activitate fizică crescută, începe să lipsească. Prin urmare, apar simptome cum ar fi dureri articulare și leziuni. Din fericire, astăzi puteți lua suplimente, datorită cărora nivelul de glucozamină din organism este reglementat. OSTROVIT Flex Regen aparține unor astfel de preparate revoluționare.

Chondroitin sulfat - Bazine
Sulfatul de condroitină este o componentă a masei coardiulare, dar în plus se mai spune despre efectul său pozitiv asupra regenerării acestui țesut. Deoarece atleții și persoanele în vârstă pot simți efectele scăderii calității fluidului sinovial, suplimentarea sulfatului de condroitină este cea mai de dorit. Mulți sportivi, în special alergătorii, apreciază acest ingredient ca un supliment important în dieta zilnică.

Flex Regen conține atât glucozamină, cât și sulfat de condroitină, împreună cu alte componente minerale și vitamine valoroase. Aceasta este o descoperire absolută pentru sportivii care au nevoie de sprijin și protecție pentru articulațiile care sunt adesea expuse la supraîncărcări mari.

Vitamine și minerale - pentru sportivi
Deși atleții ajung adesea la suplimente de proteine, creatină sau aminoacizi, ei se întreabă surprinzător de rar despre vitamine. Între timp, ei formează baza bunei funcționări a corpului uman. Nu suntem întotdeauna în măsură să furnizăm toate vitaminele valoroase numai prin mese tradiționale. Tehnicile de prelucrare tehnică și de producție alimentară îi strică calitatea și ne fac să mâncăm mese sterile.

Între timp, sportivii sunt expuși la deteriorarea imunității, precum și numeroasele deficiențe ale vitaminelor și mineralelor. Vorbind în principal despre transpirații și restricții în dietă. De aceea merită să aveți un supliment cu dumneavoastră care să răspundă nevoilor corpului și să-l îmbogăți cu vitamine importante. OSTROVIT Flex Regen este un astfel de preparat.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Flex Regen от OstroVit

Flex Regen

Subcategorii: Formule complexe pentru articulații    Brand: OstroVit    Ambalare: 400 Grame, 20 Doze
83 RON
6640 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
66.4 RON
62.48 RON