Marine Collagen / + Hyaluronic Acid and Vitamin C от OstroVit

OstroVit

Marine Collagen / + Hyaluronic Acid and Vitamin C

12345    4.6/5  (74 Au votat)
Ambalare: 120 Capsule, 30 Doze
Vezi ingredientele
-30%   11184 RON
7829 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 36308

DESCRIEREA PRODUSULUI

Marine Collagen / + Hyaluronic Acid and Vitamin C de la Ostrovit este un supliment alimentar în capsule care conțin colagen de pește marin, acid hialuronic și vitamina C. Produsul a fost creat pentru toți oamenii care au grijă de aspectul frumos și sănătos al pielii, precum și pentru persoanele care practică. sport după leziuni sportive sau activitate fizică intensă, în timpul recuperării după fracturi și pentru regenerarea articulațiilor deteriorate. Sinteza corectă a colagenului necesită prezența vitaminei C. Vitamina C conținută în produs ajută la producerea corectă a colagenului pentru a asigura funcționarea corectă a cartilajului, gingiilor, pielii și dinților.

      120 capsule în pachet
      1 porție = 4 capsule
      Ambalaj pentru o lună de suplimentare
      2200 mg colagen într-o porție!
      Pregătire completă pentru articulații, tendoane și cartilaj

Marine Collagen / + Hyaluronic Acid and Vitamin C

Colagenul - este una dintre cele mai importante proteine ​​găsite în corpul uman. Este prezent în aproape toate țesuturile umane. Este elementul de bază de construcție, printre altele pielea, tendoanele, oasele, articulațiile, corneea ochiului. Responsabil pentru producerea de lichid sinovial, elasticitatea și duritatea cartilajului, hidratarea pielii și reînnoirea corectă a pielii. Afectează coeziunea, rezistența și elasticitatea țesutului conjunctiv. De asemenea, are o capacitate unică de a lega apa, datorită căreia pielea menține fermitatea, elasticitatea și tensiunea corespunzătoare. După vârsta de 26 de ani, cantitatea de fibre de colagen scade în mod natural, iar organismul pierde capacitatea de a le reconstrui. Activitatea fizică crescută intensifică suplimentar procesul de distrugere a colagenului, motiv pentru care suplimentarea acestuia în timpul exercițiilor și antrenamentului intens este foarte importantă. Deficitul de colagen este cauza tulburărilor de mișcare, rigiditatea articulațiilor și durerile de spate, apar ridurile, celulita, hidratarea pielii și fermitatea scade.

Acid hialuronic - Acidul hialuronic este cel mai adesea asociat cu noi ca ingredient în produsele cosmetice pentru îngrijirea corpului, în produsele de întinerire și ca agent folosit în anti-îmbătrânire. Acidul hialuronic, datorită proprietăților sale, poate crește elasticitatea pielii, ceea ce ne poate proteja de vergeturi nedorite, stricând efectul vizual al figurii noastre. Suplimentarea orală cu acid hialuronic își crește nivelul la nivelul pielii noastre, datorită căreia poate accelera recuperarea după răni, tăieturi, abraziuni sau deteriorarea țesuturilor moi. Unul dintre cele mai dezirabile beneficii ale acidului hialuronic în timpul suplimentării sale este un efect pozitiv asupra funcționării oaselor, articulațiilor și țesutului conjunctiv. Corpul nostru este bogat în acid hialuronic chiar în jurul organelor motorii. Suplimentarea va avea avantaje clare pentru oricine se antrenează greu, aleargă și încearcă să trăiască activ în fiecare zi. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, aveți grijă de oasele și articulațiile dvs. prin suplimentarea cu acid hialuronic.

Vitamina C- este, după cum sugerează și numele, o substanță chimică organică esențială. Este un nutrient exogen din dieta umană, care este responsabil în principal pentru buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. Forma sa biologic activă - vitamina C, acționează ca agent reducător și coenzimă pe mai multe căi metabolice ale corpului uman. Vitamina C este considerată unul dintre principalii antioxidanți. Vitamina C conținută în produs ajută la producerea corespunzătoare de colagen pentru a asigura funcționarea corectă a cartilajului, gingiilor, pielii și dinților.

Proprietăți Marine Collagen / + Hyaluronic Acid and Vitamin C de la Ostrovit:


      Colagenul consolidează sinteza fibrelor de colagen
      Colagenul întărește oasele și articulațiile
      Colagenul menține fermitatea, elasticitatea și tonul pielii corespunzător
      Colagenul inhibă formarea ridurilor și a celulitei
      Acidul hialuronic îndeplinește funcțiile de construcție și umple spațiile intercelulare
      Acidul hialuronic poate contribui la întârzierea îmbătrânirii pielii
      Acidul hialuronic poate contribui la buna funcționare a articulațiilor, oaselor și țesutului conjunctiv
      Suplimentarea poate ajuta la creșterea elasticității pielii

Mod de utilizare Marine Collagen / + Hyaluronic Acid and Vitamin C de la Ostrovit:

1 porție (4 capsule) zilnic.

Comentarii pentru acest produs

09 Mai 2023

Pe emag acest produs costa 36 de lei. Cam mult adaos aveti!
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Marine Collagen / + Hyaluronic Acid and Vitamin C от OstroVit

OstroVit

Marine Collagen / + Hyaluronic Acid and Vitamin C

Ambalare: 120 Capsule, 30 Doze
11184 RON
7829 RON