Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder от OstroVit

OstroVit

Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder

12345    2.9/5  (14 Au votat)
Ambalare: 200 Grame, 74~90 Doze
Vezi ingredientele
-30%   11831 RON
8282 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37376

Oferte cu acest produs


OstroVit Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder
200 Grame, 74~90 Doze
+

OstroVit Healthy Skin / Hair, Skin, Nails Formula
90 Capsule, 30 Doze
=
181.18 RON
101.47 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Marine Collagen 200 g

OstroVit Marine Collagen este un supliment alimentar inovator sub formă de pulbere pe care îl puteți dizolva cu ușurință în apă sau suc. Produsul conține peptide de colagen marin a căror structură este foarte asemănătoare cu colagenul uman, datorită căruia produsul se asimilează bine. Suplimentul este recomandat persoanelor care doresc să se bucure de o piele sănătoasă, păr lucios, precum și articulații și oase puternice. Doriți să întârziați procesul de îmbătrânire a pielii? Alegeți colagenul OstroVit Marine.

Ce este OstroVit Marine Collagen și pentru cine este destinat?

Colagenul este un material important pentru țesuturi, responsabil pentru flexibilitatea și rezistența lor. Face pielea bine tonifiată, în timp ce părul și unghiile - puternice. Odată cu trecerea anilor, nivelul natural de colagen scade și corpul începe să îmbătrânească. Suprafața pielii este umplută cu primele riduri și celulită care nu arată foarte frumos. Cel mai bun mod de a elimina problema lipsei de colagen este completarea acestuia.

Colagenul marin sub formă de pulbere este unul dintre cele mai eficiente tipuri de colagen. Datorită acestui produs, starea pielii, părului și unghiilor dvs. va fi îmbunătățită substanțial. Un pachet din supliment este suficient pentru a acoperi un tratament de 3 luni. Alegeți OstroVit Marine Collagen dacă:

     doresc să aibă o piele netedă și bine tonifiată
     vis de unghii puternice
     părul tău este mat și are nevoie de luciu
     doresc să prevină ridurile
     aveți celulită vizibilă pe corp
     pielea ta se usucă repede
     suferiți de dureri articulare

Proprietățile suplimentului de colagen OstroVit Marine

Deficitul de colagen, care se manifestă prin riduri, celulită și piele limpede, duce adesea la complexe. Dacă doriți să contracarați îmbătrânirea pielii, alegeți o soluție de încredere. Utilizarea regulată a suplimentului alimentar OstroVit Marine Collagen vă va ajuta să obțineți în siguranță un aspect frumos și oase sănătoase.

Principalele caracteristici ale suplimentului alimentar OstroVit Marine Collagen:
EFICACITATE - Colagenul marin sub formă de peptide de colagen de pește trece prin cuticulă și ajunge direct la derm. Intră adânc în structura sa, asigurând întărirea naturală.
ASIMILARE RAPIDĂ - după înghițire, colagenul sub formă de pulbere de hidrolizat de colagen merge direct la stomac, unde este eliberat instantaneu. Astfel, impactul său este mult mai rapid în comparație cu filele de colagen.
FORMĂ CONVENIENTĂ - colagenul sub formă de pudră este destinat celor care au dificultăți la înghițirea pastilelor. Pentru a-l consuma, trebuie să dizolvați colagenul în apă sau sucul preferat.
COMPOZIȚIE SIMPLĂ - Suplimentul dietetic OstroVit Marine Collagen include exclusiv peptide de colagen din pește. Produsul nu conține substanțe redundante, precum conservanți, agenți anti-aglomerare, substanțe aromatice sau coloranți.

Utilizare sugerată

Se dizolvă o singură porție de produs 2200 mg (4 linguri) în 100 - 150 ml de apă sau suc într-un agitator. Luați o porție pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder от OstroVit

OstroVit

Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder

Ambalare: 200 Grame, 74~90 Doze
11831 RON
8282 RON