Arthritis Pain Relief от Swanson

Swanson

Arthritis Pain Relief

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Pentru ligamente și tendoane Subcategorii: Formule complexe pentru articulații Ambalare: 100 Tableta, 100 Doze Vezi ingredientele
-5%   77 RON
7315 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 32714

DESCRIEREA PRODUSULUI

SWANSON Arthritis Pain Relief / 100 Tabs

Beneficii:

Pentru ameliorarea temporară a mușchilor dureroși, a osului reumatoid și a durerilor articulare, a articulațiilor umflate și / sau a furnicăturilor
Personalizat formulat de Dr. Barbara Hendel
Contine Arnica montana, Bryonia alba, Silicea si multe altele

Artritis Pain Relief oferă Arnica montană, Bryonia alba, Silicea și multe altele, pentru ameliorarea temporară a durerilor musculare, a osului reumatoid și a durerilor articulare, a articulațiilor umflate și / sau a furnicăturilor.

Homeopatia este acum la fel de accesibilă pentru că este eficientă cu formulele, personalizate formulate de Dr. Barbara Hendel. Peste 20 de ani de practică clinică a dat Dr. Hendel cunoștințele și experiența pentru a crea unic combinații homeopatice nu veți găsi în altă parte.

Doze: Adulți 18 ani și peste: 1 comprimat sublingual sau complet dizolvat în gură de 2 până la 3 ori pe zi sau conform indicațiilor unui medic.

Mod de administrare: Folosiți acest produs numai dacă folia sub cap și sigilarea prin contracție imprimată în jurul gâtului și capacului sunt intacte.

A se păstra bine închis la temperatura camerei. Protejați-vă de lumină și de umiditate.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Arthritis Pain Relief от Swanson

Arthritis Pain Relief

Subcategorii: Formule complexe pentru articulații    Brand: Swanson    Ambalare: 100 Tableta, 100 Doze
77 RON
7315 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
73.15 RON
68.83 RON