Max Gain Plus от BioTech USA

BioTech USA

Max Gain Plus

12345    4.5/5  (39 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii greutatii Ambalare: 1000 Grame Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 11048

DESCRIEREA PRODUSULUI

Max Gain Plus conține proteine bogate în aminoacizi cu lanț ramificat. BCAA sunt necesare pentru o creștere optimă a masei musculare.

Mai mult decât atât MAX GAIN PLUS includ:

➡ creatină monohidrat
➡ Dibencoside
➡ inozin
➡ gamma oryzanol
➡ Smilax
➡ ginseng

Gamma Oryzanol a fost primul extract din plante, cu efect anabolic dovedit ca o alternativa naturala la steroizi anabolizanți. Aceasta ridica nivelul de testosteron creșterea celulară și de sprijin.

Rolul Inosin în metabolismul energetic. Crește energia, amplifică rezistența, creșterea producției de ATP, crescut de oxigen și reduce acumularea de acid lactic.

Smilax este un extract din plante populare. Sportivii se pot baza pe prezența conținutului saponină steroizi. Au efecte dramatice asupra producției de hormoni anabolici în organism.

Diben-cozide sprijină proteinele în aminoacizi. Acesta reduce stresul si somnolenta. Important pentru metabolismul carbohidraților și proteinelor.

Ginseng este cunoscut pentru stres uimitor și consolidarea efectelor sistemului imunitar. Afectează în mod pozitiv starea sistemului cardiovascular, sanatatea sexuala si performantele mentale.

Mod de administrare:
Se amestecă 2 măsuri (200 g) MAX GAIN Plus cu 400 ml de lapte. Bea 1 sau 2 shake-uri pe zi

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Max Gain Plus от BioTech USA

Max Gain Plus

Subcategorii: Carbohidratii greutatii    Brand: BioTech USA    Ambalare: 1000 Grame
Nu este disponibil!