Vitargo Loader от Everbuild

Vitargo Loader

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii Brand: Everbuild Ambalare: 1816 Grame, 36 Doze Vezi ingredientele
144 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 34701
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Vitargo Loader de la Everbuild este un carbohidrat patentat, cu proprietati unice, special formulate pentru sportivii de elita pentru a da o încărcare de energie musculara eficienta, usor accesibila (glicogenul) în organism. Vitargo® este un carbohidrat considerabil mai mare decât uzualele băuturi de carbohidrați pentru sportivi, structura moleculară amintind de glicogen. Cu cat carbohidratii sunt mai mari, cu atât mai repede băutura trece prin stomac și apoi intestinele pot absorbi energia în fluxul sanguin. Vitargo Loader a fost testat clinic și comparat cu alte băuturi “obisnuite” de carbohidrati pentru sportivi. Rezultatele au arătat că Vitargo Loader a fost mai rapid în refacerea nivelelor de glicogen și trecerea lui prin stomac, comparativ cu combinațiile normale de polimeri complexi de glucoză.

Beneficii:

      Conținutul de carbohidrați: 100% Vitargo®!
      Mai bine decât maltodextrina și dextroza
      Completare mai rapida cu glicogen
      Golirea stomacului rapida = energie rapida!

MOD DE ADMINISTRARE:

Prepararea:

Umpleți un vas cu apă (200 ml) și se adaugă 2 cupe de Vitargo Loader pur (75g). Se amestecă în mod corespunzător timp de 1 - 2 minute. Se adaugă restul de volumul necesar de apă, se amestecă din nou în mod corespunzător.

ATENTIE!
•Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de a utiliza acest produs.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Vitargo Loader от Everbuild

Vitargo Loader

Subcategorii: Carbohidratii    Brand: Everbuild    Ambalare: 1816 Grame, 36 Doze
144 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
144 RON
126.86 RON