CORE Mass от FA Nutrition

FA Nutrition

CORE Mass

12345    4.9/5  (118 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii greutatii Ambalare: 7000 Grame, 70 Doze Vezi ingredientele
-30%   50567 RON
35393 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 18361

Oferte cu acest produs


FA Nutrition CORE Mass
7000 Grame, 70 Doze
+

USP Labs Modern BCAA Plus
535 Grame, 30 Doze
=
732.59 RON
462.70 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

CORE Mass

FA Nutrition CORE Mass este un shake cu grad ridicat de proteine si carbohidrati concepute special pentru sportivi și atleti care caută și au nevoie doar de cele mai bune produse pentru dieta lor.
➡ incrediente de înaltă calitate
➡ 3 tipuri de proteine formule patentate
➡ nivel ridicat de carbohidrați Vitargo®
➡ fără disconfort gastric
➡ gust unic

Fiecare doză FA CORE Mass oferă 40 de grame de cele mai mari materii prime proteine de calitate. Diferite tipuri de proteine - hidrolizat proteic din zer (Optipep ™), hidrolizat de cazeină (PeptoPro®) și proteic din zer izolat (Isolac®) ce asigura cresterea masei musculare si sinteza de di- și tri-peptide. Pe de altă parte, fiecare doză conține 136 de grame complexe amestecate și carbohidrați simpli Vitargo®, care sunt principalul combustibil pentru mușchii în timpul exercițiului. Hrănește mușchii fără a fi nevoie de a extrage sursele alimentare direct din proteine.

Ce face FA Core Mass sa fie cel mai bun gainer pe piață?

Matrice de proteine unice

Cea mai mare câștigător pe piață se bazează pe surse de proteine de calitate slabă, care determină prețul cel mai scăzut. Ele sunt adesea folosite in concentrate sărace de zer, lapte concentrat, cazeinat de sodiu, iar uneori surse vegetale, cum ar fi proteinele din soia. Istoria acestor gainer a fost acolo!
FA Core Mass are o matrice unica de proteine patentate, în timp ce acesta este singurul gainer de pe piață, care cuprinde izolat proteic din zer și hidrolizat de proteină din zer. Aceste două tipuri de proteine sunt cele mai rapide surse din natură, cum ar fi proteinele de ou superioare cu mai mult de 50%. Izolat din zer și hidrolizat furnizează aflux rapid de aminoacizi pentru a alimenta muschii in cea mai scurtă perioadă de timp.

FA Core Mass conține, de asemenea, un concentrat de zer patentat (Carbelac), cu mai multe fracțiuni de peptide bioactive și rezervate, care îl fac ideal de proteine "viu" pentru a alimenta muschii mult mai eficient. Nu trebuie să uităm de proteinele din lapte, care este o eliberare susținută, și este proiectat pentru a menține fluxul de aminoacizi pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta oferă o anabolizantă timp mai lung și sațietatea apetitului.
Dar, pentru noi, acest lucru nu este suficient. Ingredientele care fac din FA Core Mass Optipep ™ și PeptoPro® sunt unice.

Istoria PeptoPro
cu inceputul din 2001, când Comitetul Olimpic Olandez caută băutură adecvată pentru recuperarea maximă a sportivilor lor. Reprezintă proteine prelucrate PeptoPro cu enzime care degradează la peptide. Peptidele sunt unități constituente ale aminoacizilor și sunt nutrienții mai ușor disponibile. Rolul lor este pur și simplu să treacă prin intestin și sânge și sa ajunga direct către mușchi. PeptoPro sunt potrivite pentru admitere și în timpul efortului, deoarece eficiența lor depășește pe cea a aminoacizilor. Studiile arată că PeptoPro oferă cel mai puternic vârf de proteine după exercițiu, reușind să recupereze corpul în doar 30 de minute !!! OptiPep sunt, de asemenea, peptide, dar de această dată derivate din proteine din zer. acțiunea lor este similar cu PeptoPro, ca două surse se completează reciproc si se formeaza un supercomplex de peptide.

Concentrația de super carbohidrati
Proteinele sunt adecvate pentru a asigura cresterea masei musculare, dar este imposibilă fără o sursă de energie adecvată, cum ar fi carbohidrați. Aproape în fiecare secundă gainer conține doar dextroză, care ușor ingrasă sau maltodextrină, care, în sine, nu este de ajuns.

FA Core Mass a revoluționat matricea de carbohidrați unica. Chiar acum exista matrice de carbohidrati care contin glucide simple si complexe, rapid și lent, scopul este de a oferi glicogen imediat după un antrenament și o perioadă lungă de timp după aceea.
FA Core Mass include amidon, carbohidrați și maltodextrină, Waxy Maize, care asimileaza ușor și rapid si ajunge la magazinele de glicogen, fara grasime acumula. Aceste două tipuri de carbohidrați asigură o încărcare completă pentru o perioadă lungă de timp. La aceasta s-au adăugat și glucoza rapidă, al cărui scop este de a oferi carbohidrați rapid și ușor, dar nivelurile sunt prea mici pentru a fi acumulata ca grăsime.

Capodopera în matricea de carbohidrați din miez de masă este patentat Vitargo. Vitargo este un carbohidrat cu greutate moleculară extrem de mare, de până la de două ori mai mare comparativ cu maltodextrina și waxy maize. VITARGO trece foarte repede intestinul subțire și direct curge în mușchi, nu crește de zahăr din sânge la toate. Acest lucru este locul perfect pentru carbohidrat rapid, fara corp gram de grasime face. Se crede că Vitargo este carbohidratul de calitate pe piata, potrivit pentru atletii care doresc să încarce curat, iar pentru cei care doresc să-si construiască un relief perfect.

Ingrediente minunate, dar cât timp imi vor ajunge?
FA Core Mass nu este singurul dintre cei care ofera doze gainer mari peste 200 de gr, cu cantități uriașe de zahăr și un pic de proteine. La o doză de FA Core Mass există 40 de gr de proteine si 136 de gr de carbohidrați din doza, ceea ce face ca un raport ideal de 1 la 3. În întregului pachet are 35 doze, doar 1 doză pe zi este suficientă, care il face suficient mai mult de o luna!

Doza recomandată: Se amestecă 4 lingurițe în apă 400ml. Ia-½-1 doză 45-75 de min înainte și ½-1 doză imediat după antrenament. În zilele fara antrenamente se ia 1 portie intre mese. Formularea este foarte concentrată! Se recomandă aportul de ½ doză de 2-4 ori pe zi.

Creste energia si tonifiaza muschii - cumpara FA Nutrition CORE Mass acum!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

CORE Mass от FA Nutrition

CORE Mass

Subcategorii: Carbohidratii greutatii    Brand: FA Nutrition    Ambalare: 7000 Grame, 70 Doze
50567 RON
35393 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
353.93 RON
333.05 RON