Gold Line - Lean Mass от Kevin Levrone

Kevin Levrone

Gold Line - Lean Mass

12345    3.7/5  (6 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii greutatii Ambalare: 6000 Grame, 60 Doze Vezi ingredientele
-30%   52439 RON
36704 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 38319

DESCRIEREA PRODUSULUI

Gold Line este cea mai recentă serie de produse de la legenda culturismului Kevin Levrone și compania sa de suplimente
Seria Levrone Signature. A fost introdus la începutul acestui an cu o mare varietate de produse, inclusiv diverse pudre proteice,
formule pe bază de nutriție, pre-antrenamente, aminoacizi și suplimente de bază precum Gold Creatine și Gold Glutamine.
Seria Levrone Signature de la Kevin Levrone se încheie 2020 cu un produs complet nou pentru Gold Line într-o altă pudră proteică.

Gold Lineeste cea mai recentă serie de produse de la legenda culturii Kevin Levrone Kevin Levrone Signature series compania sa de suplimente, Levrone Signature Series. A fost introdus la începutul acestui an cu o mare varietate de produse, inclusiv diverse pudre proteice, formule bazate pe nutriție, pre-antrenamente, aminoacizi și suplimente de bază precum Gold Creatine și Gold Glutamine.

Seria Levrone Signature de la Kevin Levrone se închide 2020 cu un produs complet nou pentru Gold Line în încă o pudră proteică, deși aceasta este încărcată cu calorii. Noua adăugare la colecția Levrone este Gold Lean Mass, un supliment premium de proteine ​​​​de masă, care conține o mână de ingrediente bonus pentru a susține și mai mult puterea și dimensiunea musculară.

Gold Lean Mass de la Levrone Signature Series oferă 70 g de proteine ​​în fiecare dintre porțiile sale masive de 200 g, aproape 72 g de carbohidrați cu doar 12 g din acel zahăr, 12 g de grăsime și 676 de calorii. După cum am menționat, există și alte câteva caracteristici ale produsului, cu 5 g de creatină monohidrat, câte un gram de acid d-aspartic, tribulus și schinduf și ulei MCT.

Kevin Levrone și Levrone Signature Series ’Gold Lean Mass este un câștig relativ slab, iar cu acel raport în esență 1: 1 proteine ​​​​și carbohidrați, vă oferă mult spațiu pentru a schimba porția în funcție de nevoile dvs. Există deja câțiva retaileri care stochează în acest moment un câștigător de masă Gold Line al mărcii cu o singură aromă din care să aleagă, într-o ciocolată tradițională.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Gold Line - Lean Mass от Kevin Levrone

Gold Line - Lean Mass

Subcategorii: Carbohidratii greutatii    Brand: Kevin Levrone    Ambalare: 6000 Grame, 60 Doze
52439 RON
36704 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
367.04 RON
345.38 RON