Carbo NOX от Olimp

Olimp

Carbo NOX

12345    4.3/5  (31 Au votat)
-10%   50 RON
45 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 12832

DESCRIEREA PRODUSULUI

Carbonox ™ - compoziție unică bazată pe sursele cele mai eficiente de carbohidrati.

Carbonox ™ se bazează pe o combinație de carbohidrați selectate cu precizie în funcție de profilul și viteza de absorbție a monozaharidelor în fluxul sanguin. Raportul dintre glucide cu (glucoza) medie ridicată (maltodextrine) și joasă (izomaltuloză) Index glicemic - oferă o saturație stabilă a sângelui cu componente energetice pentru o perioadă de 2 ore de la momentul preluării medicamentului.

Aplicarea universală
- înainte, în timpul și după exercițiu. Conținutul ridicat de izomaltuloză și maltodextrine menține un nivel constant de insulină în timpul exercițiului asigurând în același timp o aprovizionare stabilă de energie necesară pentru a opera celulele musculare.

saturației de sânge puternice cu monozaharide necesare, după antrenament. Furnizarea de ingrediente ușor digerabile asigură o regenerare maximă bazată pe „fereastra anabolica“ (20-40 de minute după antrenament). Utilizarea izomaltuloză oferă o recuperare mai eficientă a stocului de glicogen, glucoza și fructoza in ficat si muschi.

Carbonox ™ este îmbogățit cu L-arginină, a cărei acțiune este deosebit de eficientă pentru creșterea producției de oxid nitric pentru a afecta extinderea vaselor de sânge, ceea ce duce la creșterea fluxului sanguin către mușchi, și, prin urmare, pentru a furniza mai eficient mușchii cu oxigen , hormoni anabolici, și substanțe nutritive.

Complexul de 12 vitamine crește în mod semnificativ absorbția carbohidraților și îmbunătățește metabolismul. În plus, o acțiune puternic antioxidant al vitaminei opreste daune structurale la celulele musculare și, în același timp, accelerează regenerarea lor la nivel molecular.

Carbonox ™ este recomandat pentru persoanele care au suferit exerciții fizice intense care necesită supliment de energie maximă efectivă înainte de formare și de a realiza cea mai rapidă supracompensarea maximă de energie după antrenament.

Pentru a spori eficiența de formare, Carbonox ™ ideal combinat cu creatina Magna Power®, BCAA Xplode ™ sau AAKG Extreme Shot ™.

Pentru a accelera recuperarea și creșterea masei corporale după exercitarea este necesară Carbonox ™ fie combinat cu sursa de proteine, de exemplu, Mega puternic de proteine ​​din zer ™ sau proteina complex de 100% ®.

Mod de utilizare: 2-4 porții pe zi, în funcție de frecvența și intensitatea antrenamentului și greutatea corporală - înainte, în timpul și după exercițiu. Se adaugă 1 porție / = 3 linguri '50 / 100 ml apă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Creatine Xplode Powder

  Creatine Xplode Powder pentru diete
  137 RON 12330 RON

  Creatine Xplode Powder


  Categorii: Creatina Matrice, Produse cu un discount maxim
  Brand: Olimp
  Ambalare: 500 Grame

  - de preferat matrice de creatina in Europa! combinație a celor 6 mai - forme eficiente de creatina - Creatina MAGNA Putere Creatina Malate Creatine Ethyl Ester HCL Creatina Citrat creatina piruvat Creatina alfa ketoglutarat 0 grame de zahăr într-o doză! Fara carbohidrati ieftine! 0 gram...
 • Creatine Mega Caps 1250

  Creatine Mega Caps 1250 pentru diete
  46 RON 4140 RON

  Creatine Mega Caps 1250


  Categorii: Creatina, Produse cu un discount maxim
  Brand: Olimp
  Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze

  capsule Creatina monohidrat de 1250 mg. Produsul ofera cel mai ridicat conținut de creatina într-o singură capsulă. In muschi creatina se leaga de creatina fosfat, de la care produce ATP (adenozin trifosfat). ATP-ul este prima sursă de energie în timpul sarcinilor de mare intensitate. Concentratia m...
 • Dextrex

  Dextrex pentru diete
  46 RON 4140 RON

  Dextrex


  Categorii: Creșterea greutatii, Produse cu un discount maxim
  Brand: Olimp
  Ambalare: 1000 Grame

  Dextroza este rapid și ușor de digerat carbohidrati, care prin afectarea nivelului de insulină în organism contribuie la penetrarea plin de nutrienti in celule musculare. Taurină adaugata actioneaza ca inhiba cortizol, care este unul dintre hormonii catabolici cei mai puternici. In plus, pentru a îm...
 • CarboX

  CarboX pentru diete
  36 RON 3312 RON

  CarboX


  Categorii: Creșterea greutatii
  Brand: BioTech USA
  Ambalare: 1000 Grame, 20 Doze

  matrice de carbohidrați restabili rapid de glicogen conține Vitargo Carbox este o formulă complex de carbohidrati conceput pentru a furniza energie înainte de formare pentru a optimiza rezultatele de formare, precum și pentru a crește energia după antrenament. Carbox are cinci forme de glucide len...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Carbo NOX от Olimp

Carbo NOX

Subcategorii: Carbohidratii    Brand: Olimp    Ambalare: 1000 Grame, 20 Doze
50 RON
45 RON