Carbo NOX от Olimp

Olimp

Carbo NOX

12345    4.3/5  (32 Au votat)
-10%   164 RON
14760 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 14409

DESCRIEREA PRODUSULUI

Carbonox ™ - compoziție unică bazată pe sursele cele mai eficiente de carbohidrati.

Carbonox ™ se bazează pe o combinație de carbohidrați selectate cu precizie în funcție de profilul și viteza de absorbție a monozaharidelor în fluxul sanguin. Raportul dintre glucide cu (glucoza) medie ridicată (maltodextrine) și joasă (izomaltuloză) Index glicemic - oferă o saturație stabilă a sângelui cu componente energetice pentru o perioadă de 2 ore de la momentul preluării medicamentului.

Aplicarea universală
- înainte, în timpul și după exercițiu. Conținutul ridicat de izomaltuloză și maltodextrine menține un nivel constant de insulină în timpul exercițiului asigurând în același timp o aprovizionare stabilă de energie necesară pentru a opera celulele musculare.

saturației de sânge puternice cu monozaharide necesare, după antrenament. Furnizarea de ingrediente ușor digerabile asigură o regenerare maximă bazată pe „fereastra anabolica“ (20-40 de minute după antrenament). Utilizarea izomaltuloză oferă o recuperare mai eficientă a stocului de glicogen, glucoza și fructoza in ficat si muschi.

Carbonox ™ este îmbogățit cu L-arginină, a cărei acțiune este deosebit de eficientă pentru creșterea producției de oxid nitric pentru a afecta extinderea vaselor de sânge, ceea ce duce la creșterea fluxului sanguin către mușchi, și, prin urmare, pentru a furniza mai eficient mușchii cu oxigen , hormoni anabolici, și substanțe nutritive.

Complexul de 12 vitamine crește în mod semnificativ absorbția carbohidraților și îmbunătățește metabolismul. În plus, o acțiune puternic antioxidant al vitaminei opreste daune structurale la celulele musculare și, în același timp, accelerează regenerarea lor la nivel molecular.

Carbonox ™ este recomandat pentru persoanele care au suferit exerciții fizice intense care necesită supliment de energie maximă efectivă înainte de formare și de a realiza cea mai rapidă supracompensarea maximă de energie după antrenament.

Pentru a spori eficiența de formare, Carbonox ™ ideal combinat cu creatina Magna Power®, BCAA Xplode ™ sau AAKG Extreme Shot ™.

Pentru a accelera recuperarea și creșterea masei corporale după exercitarea este necesară Carbonox ™ fie combinat cu sursa de proteine, de exemplu, Mega puternic de proteine ​​din zer ™ sau proteina complex de 100% ®.

Mod de utilizare: 2-4 porții pe zi, în funcție de frecvența și intensitatea antrenamentului și greutatea corporală - înainte, în timpul și după exercițiu. Se adaugă 1 porție / = 3 linguri '50 / 100 ml apă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Carbo NOX от Olimp

Carbo NOX

Subcategorii: Carbohidratii    Brand: Olimp    Ambalare: 3500 Grame, 70 Doze
164 RON
14760 RON