Gain Bolic 6000 от Olimp

Olimp

Gain Bolic 6000

12345    4.7/5  (21 Au votat)
-10%   214 RON
19260 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 14410

DESCRIEREA PRODUSULUI

O combinație complexă de glucide, cu diferite glicemic (glucoza și maltodextrină), compilate cu proteina matrice (proteine ​​din zer, proteine ​​din ou și cazeină).

La produsul obținut s-a adăugat monohidrat de creatina, taurina, vitamine si minerale. Gainer furnizează toate ingredientele necesare pentru masa musculara si forta rapida la incepatori si dificile sportivilor greutate câștigă.

Accelereaza cresterea masei musculare si forta la sportivi si persoanele active cu metabolisme rapid și a crescut nevoia de calorii din dieta.

Mod de administrare:
1-3 portii pe zi intre mese si / sau 1 oră înainte de formare și / sau după antrenament. 1 porție / 100 g = 5,5 lingurițe sau 14 linguri egale / în 120 ml de apă. La început, este recomandabil să se utilizeze o jumătate de doză / '50 /.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Gain Bolic 6000 от Olimp

Gain Bolic 6000

Subcategorii: Carbohidratii greutatii    Brand: Olimp    Ambalare: 3500 Grame
214 RON
19260 RON