Gainerator от Olimp

Olimp

Gainerator

12345    4.3/5  (24 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii greutatii Ambalare: 2700 Grame Vezi ingredientele
-10%   232 RON
20880 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 13979

DESCRIEREA PRODUSULUI

compoziția extinsă a carbohidraților atent selectate - Low GLC ™ suplimentat cu proteine ​​animale complet - Slow-Mo-Pro ™, a căror acțiune sinergică va provoca o explozie în mușchi, ca rezultat al saturației cu substanțe nutritive.

Low GLC ™ (poli și oligozaharide, cu catenă lungă de amidon de porumb, izomaltuloză) - o compoziție inovatoare de carbohidrati cu indice glicemic scăzut și ridicat cu secțiuni special selectate de digestie și viteza de absorbție. Formula oferă saturație optimă de sânge cu monozaharide pentru a asigura o sursă neîntreruptă de energie de durată pe tot parcursul exercițiului efectuate cu intensitate mare și de recuperare efectivă după antrenament.

Acesta previne, de asemenea, posibilitatea de a reduce sensibilitatea receptorilor de insulină, ceea ce este posibil, în cazul livrării unei cantități mari de zaharuri simple.

Carbohidrații din Low GLC
™ oferă o sursă de alimentare de pornire doar 30 de minute după administrare și persistă timp de aproape 4 ore. Aportul după efort oferă nutrienți prekompensatsiya pentru a optimiza procesele de reconstrucție. Adăugarea de ulei MCT și tamponată creatina monohidrat (Kre-Alkalyn), are ca scop îmbunătățirea și scurtarea la minimum a fazei de regenerare, astfel încât creșterea după antrenament să fie efectuate fără piedici.

Forța și perfecțiunea minciună GAINERATOR în Slow-Mo-Pro ™ (cazeină micelară, concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer, ovalbumină, zer hidrolizat de proteine). Formula se face pe baza celor mai recente cercetări și oferă un set de diferite surse de proteine, fiecare cu rate diferite de descompunere și eliberarea de aminoacizi in sange. Amestec de proteine ​​Perfect oferind saturație arterială crescută cu proteină în 15 minute de la consumul său, starea continuă următoarele 6 ore.

Adăugarea de 4 g-aminoacizi cu catene ramificate (BCAA) și 3,5 grame de L-glutamină în fiecare doză este atinsă mediul anticatabolic protejarea fiecărei celule a musculaturii scheletice pentru a păstra integritatea fibrei afectate de sarcină musculară.

Complexul de 12 vitamine și minerale în GAINERATO
R asigura funcționarea eficientă a tuturor enzimelor implicate în procesele metabolice pentru a ajuta la recuperarea și creșterea țesutului muscular. Vitaminele și mineralele trebuie să fie finalizate, deoarece pierderea lor în timpul efortului intens este mare și în mod semnificativ denaturează calitatea tuturor proceselor biochimice din organism. Mai mult decât atât, ele creează un potențial ridicat pentru a combate nivelurile ridicate de radicali liberi, care se formeaza in celulele musculare in timpul efortului fizic intens.

GAINERATOR ™ este ideal pentru sportivi și amatorii de fitness, pentru care construirea și menținerea masei musculare de înaltă calitate este o prioritate.

Utilizare:
1 porție / 80 r = 5,5 lingurițe sau 9 linguri / plate în 100 ml de apă de 1-3 ori pe zi (între mese, cu 1 oră înainte și exerciții după exercițiu).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Gainerator от Olimp

Gainerator

Subcategorii: Carbohidratii greutatii    Brand: Olimp    Ambalare: 2700 Grame
232 RON
20880 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
208.8 RON
196.48 RON