Glycomaize от Optimum Nutrition

Optimum Nutrition

Glycomaize

12345    4.4/5  (10 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii Ambalare: 2000 Grame Vezi ingredientele
-25%   137 RON
103 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 13511

DESCRIEREA PRODUSULUI

Glycomaize

Proteine ​​este un nutrient esential care construieste tesutul muscular si reface fibrele. Dar, ca proteina este importanta pentru cresterea masei musculare, deci este de neconceput fără carbohidrați, care furnizează organismului cu energie. În Glycomaize a colectat cele mai mari surse de calitate de glucide în natură - amidon de porumb ceros (carbohidrați din amidon de porumb) și trehaloză. Ceros amidon de porumb sunt cu catenă lungă, foarte ramificat sunt digerate dense de viteză extrem de rapida.


Se considera că doza optimă de glutamina este de 0,2 grame per kilogram de greutate corporală (de exemplu, aproximativ 80 kg uman -. 16 g). Studiul este ca dozele de până la 0,3 grame per livră de greutate corporală sunt inofensive. Chiar și scurt de recepție dat 0,5 grame per livră de greutate corporală, fără efecte secundare raportate. Doza de 2 grame, luată o jumătate de oră după exercițiu produce o creștere semnificativă a hormonului de creștere și ușor mai puțin - insulină și testosteron (observa la 2 ore după administrare). O doză de 4 g determină o creștere și mai mare. Conform unor studii de hormon de creștere poate fi crescută până la 4 ori la această doză.
Glutamina este prezenta sub formă de tablete, sub formă de pudră sau sub formă lichidă. El a participat la preparate care conțin o combinație de aminoacizi în toate concentratele de proteine ​​și pot fi găsite ca un produs separat. Glutamina este prezent în unii agenți de complexare, dar în cantitate mai mică. Mai mult, glutamina conțin alți aminoacizi, L-carnitină și creatină. Preparatele care conțin glutamină sunt pentru uz oral și sunt disponibile sub formă de pudră, lichid sau sub formă de tabletă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Glycomaize от Optimum Nutrition

Glycomaize

Subcategorii: Carbohidratii    Brand: Optimum Nutrition    Ambalare: 2000 Grame
137 RON
103 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
103 RON
96.92 RON