Waxy Maize от OstroVit

OstroVit

Waxy Maize

12345    5/5  (84 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii Ambalare: 1000 Grame, 20 Doze Vezi ingredientele
-40%   6287 RON
3772 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 35267

DESCRIEREA PRODUSULUI

Waxy Maize - înlocuire instantanee cu glicogen
- o sursă excelentă de carbohidrați complexi bazată numai pe amidon de porumb ceros
- versiunea naturală nu conține aditivi, umpluturi, arome și îndulcitori
- o sursă de energie ușor de absorbit prietenos cu stomacul - nu provoacă disconfort, digerat rapid
- fără probleme de balonare și gastrică
- nu provoacă o izbucnire bruscă a insulinei
- reaprovizionarea rapidă a depozitelor de glicogen
- exprimă energia pentru mușchi
- o soluție perfectă în special pentru alergători, alergatori pe distanțe lungi (ultra), bicicliști și triatlători
- o mare pregătire pentru disciplinele de anduranță
- gluten-free product
- potrivit pentru persoanele cu intoleranță și dieta Paleo
de la OstroVit, o alternativă ieftină la substanțele nutritive Vitargo populare
Ostrovit - Porumb de ceară

Carbohidrații complexi din carne de ceară de la compania poloneză OstroVit sunt o alternativă ieftină la substanțele nutritive tip Vitargo. Waxy Nutrient de porumb se bazează numai pe amidon de porumb ceară este soluția perfectă pentru orice persoană care dorește să suplimenteze deficiența de glicogen rezultată din antrenamente foarte grele și pe termen lung. Produsul fantastic pentru utilizare după antrenament oferă o creștere instantanee a energiei. Amidonul din ceară de porumb este fabricat din tije de porumb. Nu există miros sau gust. Pulberea in combinatie cu apa creeaza un fel de guma si este un plus excelent pentru shake-urile post-antrenament. Este produsul potrivit pentru persoanele cu intoleranță, care se află pe o dietă fără gluten, o dietă reductivă sau pe Paleo. În cantități mai mari, poate fi de asemenea folosit cu succes în timpul fabricării masei. Amidonul din porumb este prietenos gastric și nu provoacă probleme gastrice, flatulență sau disconfort, deoarece este digerat imediat.

Amidon de porumb - scăderea GI și scăderea răspunsului la insulină
Formarea intensivă determină pierderi considerabile de energie și, mai presus de toate, pierderea resurselor de glicogen. Porumbul de amidon din ceară este o sursă excelentă de energie și, prin structura sa, glicogenul muscular se reumple foarte repede. Este un carbohidrat complex, compus din 99% din amilopectinele din plante (un lanț lung de glucoză împreună cu legături laterale). Spre deosebire de alți carbohidrați, amidonul de porumb are o greutate moleculară mai mare, ceea ce determină ca macronutrienții să treacă rapid prin bariera stomacului și să ajungă în sânge. Prin urmare, rata de restaurare a glicogenului crește foarte mult și astfel regenerarea și scurtarea timpului între unitățile de formare succesive este și mai rapidă.

Avantajul amidonului de ceară de ceară de ceară de ceară este un răspuns scăzut al glicemiei (creșterea zahărului din sânge) și insulina (eliberarea de insulină). Este un carbohidrat cu un indice glicemic scăzut și un timp de absorbție gradual, chiar lent. Un lucru bun pentru persoanele a căror sensibilitate la insulină este mare și care nu răspunde bine la creșterea glicemiei și la ejecția de insulină. În cazul amidonului de porumb, secreția de insulină este mult mai mică și nu la fel de agresivă ca în cazul altor carbohidrați. Pentru a stimula calea M-Tor și ejecția de insulină poate fi utilizată în suplimente după formarea porumbului de ceară în combinație cu aminoacizii BCAA, mai precis leucina glicolitice, o soluție interesantă sunt și substanțele nutritive post-antrenament cu conținut ridicat de leucină.

Carbohidrații după formare - porumb ceară
Specialistul nostru - Bartosz Guran - un intitulat Culturist polonez și triumfător al multor competiții de culturism în Polonia și în străinătate, a explicat foarte precis cât de importantă este suplimentarea carbohidraților după antrenament.

Resursele de glicogen sunt esențiale pentru formare. Întârzierea aprovizionării cu carbohidrați limitează reproducerea glicogenului muscular și, prin urmare, regenerarea post-antrenament. De aceea este foarte important să consumați carbohidrați imediat după antrenament. În mod corespunzător, aportul rapid de carbohidrați afectează, de asemenea, sensibilitatea musculară la insulină. Cea mai importantă întrebare este - cum să mâncați carbohidrați devreme? Dacă nu există un antrenament următor în următoarele 8 ore, puteți începe încărcarea cu carbohidrați cu ușurință la 1 oră după antrenament și porțiuni suplimentare pot fi consumate cu proteine ​​până la 4 ore. La rândul său, dacă cea de-a doua unitate de formare va avea loc în decurs de 8 ore sau seara, carbohidrații ar trebui să fie consumați cât mai curând posibil.

În timpul antrenamentelor grele, depozitele de carbohidrați sunt în mod semnificativ epuizate în mușchi, deoarece sunt acumulate și utilizate ca sursă de bază de energie pentru muncă. Este obligatoriu să consumați alimente bogate în carbohidrați pentru a pregăti organismul pentru următorul antrenament. O soluție excelentă este adăugarea de suplimente de porumb Waxy, care sunt un excelent combustibil pentru muschi după antrenament. Preferința se acordă mai presus de toate reconstrucției glicogenului, care este urmată de construcția masei musculare. Tipul de carbohidrați suplimentat depinde de scopul și nevoile individuale. Amidonul din porumb va elibera carbohidrații treptat fără ejecție insulină agresivă și glucoză din sânge.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Waxy Maize от OstroVit

Waxy Maize

Subcategorii: Carbohidratii    Brand: OstroVit    Ambalare: 1000 Grame, 20 Doze
6287 RON
3772 RON