Build Up от PEAK

PEAK

Build Up

12345    4.3/5  (7 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii greutatii Ambalare: 3000 Grame Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 14008

DESCRIEREA PRODUSULUI


"Formula pentru creștere de nouă generație." , astfel încât combinate pentru a da putere maxima si cresterea masei musculare, pastrand in acelasi timp un procent scazut de garsime in corp.
Componentele proteice constau din soia si proteine ​​din zer (Anabolic Protein). Teste (Kalman et al, 2007;.. J. Int Soc of Sports Nutrition) demonstrează beneficiile masei musculare echilibru hormonal si combinarea acestei proteine, comparativ cu proteina din zer pura.


Efectele de creștere al BUILD UP este amplificată de forma liberă de L-leucină și b-ecdysterone (extract de spanac), precum și extracte de plante funcționale.
Build up contin carbohidrati cu indice glicemic suficient de ridicat pentru 33,8 g .


Direcții: Buil-up - De la 1 până la 3 doze pe zi, în funcție de nevoile individuale. Pentru fiecare doză, 75g dizolvat Pulver în 200 până la 250 ml de lapte degresa

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Build Up от PEAK

Build Up

Subcategorii: Carbohidratii greutatii    Brand: PEAK    Ambalare: 3000 Grame
Nu este disponibil!