KING MASS XL от Ronnie Coleman

Ronnie Coleman

KING MASS XL

12345    5/5  (2 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii greutatii Ambalare: 6750 Grame Vezi ingredientele
Coming soon!


No.: 17217

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ronnie Coleman KING MASS XL este unul dintre ultima propunere a seriei selectate care poartă semnătura bodybuilder legendara.

Ronnie Coleman KING MASS XL
este un gainer de înaltă calitate concepute pentru a masei musculare încărcare de șoc și foarte potrivite pentru persoanele cu metabolisme rapide și cei care nu primesc suficiente calorii din dieta ta.

Avantajele Ronnie Coleman KING MASS XL sunt:

      surse de proteine ​​de înaltă calitate;
      matrice de carbohidrați;
      complex Adăugat de vitamine și minerale;
      raportul perfect între proteine ​​și carbohidrați;

Ronnie Coleman KING MASS XL este caracterizat prin aceea că se combină perfect de proteine, carbohidrați, vitamine și minerale. O doză de produs conține 30 de grame de proteine ​​de înaltă calitate - un amestec de concentrat din zer, izolat din zer, izolat proteic din lapte și cazeina micelară. Nici o proteină din soia !!!

matrice carbohidraților în produsul includ maltodextrină, fructoză, și amidon de porumb ceros. Toate cele trei surse nu crește de zahăr din sânge și nu se acumulează sub formă de grăsime, în timp ce absorbită la viteze diferite și să mențină puterea mușchilor cu glicogen pentru o perioadă mai lungă de timp. Studiile științifice au demonstrat că administrarea unui amestec de carbohidrați restabilește glicogen o calitate mai bună în comparație cu doar o singură sursă.

Ronnie Coleman KING MASS XL conține o gamă completă de vitamine și minerale care întăresc corpul și de a ajuta metabolismul carbohidraților și al proteinelor.

Mod de utilizare: 2 linguri pe zi. In zilele de formare - după formare în zile non-formare - dimineața, după ridicarea în picioare

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

KING MASS XL от Ronnie Coleman

KING MASS XL

Subcategorii: Carbohidratii greutatii    Brand: Ronnie Coleman    Ambalare: 6750 Grame
Coming soon!