Massive Mass Gainer от Swedish Supplements

Swedish Supplements

Massive Mass Gainer

12345    4.7/5  (38 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii greutatii Ambalare: 7000 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-25%   36492 RON
27369 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 22103

DESCRIEREA PRODUSULUI

Massive Mass este o combinație de dextroză, aminoacizi și proteine hidrolizate din zer, pentru o recuperare perfectă și creșterea masei musculare!

O portie vă oferă 1040 kcal, care va servi ca o creștere extremă a masei. In plus, fiecare doză masivă de masă conține 3000 mg de creatina monohidrat 1,000 mg Taurina pentru mai multă energie și putere, precum și întreaga 10,7 g de BCAA pentru recuperare rapidă și perfectă după un antrenament greu.

Creatina monohidrat e pentru o mai buna afișare a masei musculare și de creștere a puterei! Taurina adăugata, creste energia și concentrare mentala!

Massive Mass are chiar un complex de vitamine si minerale care ajuta pentru a hrăni corpul și întări sistemul imunitar și pentru o funcționarea corespunzătoare a mușchilor și a organelor!

Mod de administrare: în zilele de antrenament: 2 linguri dimineața, și altele 2 imediat dupa antrenament! In zilele fara antrenament: 2 linguri dimineața și 2 după masa de prânz!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Massive Mass Gainer от Swedish Supplements

Massive Mass Gainer

Subcategorii: Carbohidratii greutatii    Brand: Swedish Supplements    Ambalare: 7000 Grame, 30 Doze
36492 RON
27369 RON