VITARGO Creatine от Vitargo

Vitargo

VITARGO Creatine

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii Subcategorii: Carbohidratii Ambalare: 2000 Grame Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No. 17760

DESCRIEREA PRODUSULUI

VITARGO Creatina este un supliment alimentar puternic, care stimuleaza dezvoltarea masei musculare, creste energia si ajuta procesul de recuperare.

      Crește puterea și energia
      Promovează creșterea masei musculare
      accelerează procesul de recuperare
      sprijină activitatea gastro-intestinale
      crește producția de hormon de creștere
      Promovează sinteza insulinei
      regleaza echilibrul hormonal
      imunostimulant puternic
      îmbunătățește starea de sănătate a articulațiilor și cartilajele

Formula VITARGO Creatine este îmbogățit cu creatina monohidrat pură - una dintre cele mai eficiente aminoacizi pentru creșterea masei musculare. Creatina contribuie la creșterea masei musculare, elimină acidul lactic și elimină sentimentul de rigiditate dupa antrenament intensiv. Creatina reglează echilibrul de azot din organism, crește volumul muscular și opri apariția benefică a durerilor musculare după antrenamente intense, care accelerează procesul de recuperare. In plus, creatină crește producția de hormon de creștere și stimulează secreția de insulină.

VITARGO Creatine conține glicogen, care creste energia si are un efect benefic asupra ficatului. Aceasta crește masei musculare prin promovarea fluxului sanguin in muschi si imbunatateste fluxul sanguin la nivelul creierului. Formula carbohidrat patentat are un efect benefic asupra activității gastrice și a elimina pierderea proteinelor în mușchi.

VITARGO Creatina conține un complex de minerale esențiale, care îmbunătățesc sentimentul general de bunăstare și promovarea echilibrului electrolitic in organism. Combinația de sodiu, potasiu și magneziu îmbunătățește echilibrul hormonal al organismului, stimulează sistemul imunitar și nervos si imbunatateste metabolismul proteinelor si carbohidratilor. Mineralele continute in complexul de VITARGO Creatina reglează nivelul de insulină, de a promova metabolismul și de a îmbunătăți starea de sănătate a articulațiilor și cartilajele.

Utilizare: Se dizolvă 1 doză (75 g) în apă și se ia de 3 ori pe zi.

Dezvăluie capacitatile reale ale corpului cu VITARGO Creatina!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

VITARGO Creatine от Vitargo

VITARGO Creatine

Subcategorii: Carbohidratii    Brand: Vitargo    Ambalare: 2000 Grame
Nu este disponibil!