Electrolyte от Vitargo

Vitargo

Electrolyte

12345    4/5  (2 Au votat)
Nu este disponibil!


No.: 17767

DESCRIEREA PRODUSULUI

VITARGO electroliti este un supliment alimentar de înaltă calitate, care creste energia, promovează creșterea masei musculare și are un efect benefic asupra întregului organism.

      Crește energia
      stimulează creșterea masei musculare
      Asigură echilibrul electrolitic în organism
      Îmbunătățește echilibrul hormonal
      imunostimulant puternic
      Promovează sistemului nervos
      stimulează metabolismul
      îmbunătățește starea de sănătate a articulațiilor și cartilajele
      sprijină hidratarea organismului
      ajută cardiace

VITARGO Electrolyte conține formula carbohidrat patentat, care stimulează sinteza glicogenului în țesutul muscular. Glicogenul crește energia mușchilor și are un efect benefic asupra ficatului. Aceasta crește masei musculare prin promovarea fluxului sanguin in muschi, dar, de asemenea, îmbunătățește fluxul de sânge la creier. Formula carbohidrat patentat are un efect benefic asupra activității gastrice și a opri pierderea de proteine ​​benefice în mușchi.

Formula de VITARGO Electrolyte este îmbogățit cu un complex de minerale esențiale care îmbunătățesc sentimentul general de bunăstare și promovarea echilibrului electrolitic in organism. Combinația de sodiu, potasiu, calciu și magneziu îmbunătățește echilibrul hormonal în organism, stimulează sistemul imunitar și nervos si imbunatateste absorbtia proteinelor si carbohidratilor. Mineralele continute in complexul de VITARGO electroliti reglează nivelul de insulină, de a promova metabolismul și de a îmbunătăți starea de sănătate a articulațiilor și cartilajele. Potasiu și sodiu menține echilibrul apei în organism și sprijină funcția cardiacă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 05:44:53
  Vitamin D3 4000 IU / Exp Date: 31.01.2021 pentru diete
  Swedish Supplements

  Vitamin D3 4000 IU / Exp Date: 31.01.2021

  90 Capsule, 90 Doze
  5707 RON 2854 RON (-50%)
  Cumpara

  Vitamin D3 4000 IU / Exp Date: 31.01.2021


  Categorii: Vitamine
  Brand: Swedish Supplements
  Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze

  Vitamina D este o vitamină, care conține: ulei de pește, ouă și ficat. O deficiență de aceasta în copilărie duce la rahitism boala (curbura oaselor și a membrelor). Două forme ale sale majore sunt D2 și D3. Solubilă în grăsimi. Există o ipoteză (în continuare cercetare), că absența continuă a vitaminei D în organism poate duce la cancer. Deficienta de vitamina D duce la absorbție redusă de calci...


Clienti mai cumpara si:

 • Carboloader

  Carboloader pentru diete
  Nu este disponibil!

  Carboloader


  Categorii: Creșterea greutatii
  Brand: Vitargo
  Ambalare: 75 Grame

  VITARGO Carboloader o formulă carbohidrat de proprietate cu o mai bună absorbție, care crește cantitatea de masa musculara si creste energia in timpul antrenamentelor de încărcare. Crește energia stimulează acumularea masei musculare ajută funcția hepatică Crește rezistenta reduce oboseala Fu...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Electrolyte от Vitargo

Electrolyte

Subcategorii: Carbohidratii, Electrolitii    Brand: Vitargo    Ambalare: 75 Grame
Nu este disponibil!