FITONE Pillbox от Fit One

Fit One

FITONE Pillbox

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Accesorii Subcategorii: Cutii pentru vitamine
9 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 34032

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Păstrați tabletele și capsulele
      Dimensiunea buzunarului
      Ușor de depozitat și de utilizat

Suntem interesați de sănătatea ta!Materialele folosite nu conțin substanțe chimice nocive , la fel ca multe alte produse similare de pe piață. Aceste substanțe chimice periculoase pot crește riscul de apariție a cancerului de sân sau a problemelor de prostată. Cutiutele de pastile Fit1 sunt fabricate din polipropilenă de înaltă calitate, fără substanțe chimice nocive. Cutiutele de pastile Fit1 sunt produse în Uniunea Europeană sub un control strict, asigurând cea mai bună calitate posibila pentru tine si sanatatea ta!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 23:35:43
  Taurine 1500 pentru diete
  OstroVit

  Taurine 1500

  120 Capsule, 120 Doze
  51 RON 2550 RON (-50%)
  Cumpara

  Taurine 1500


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze

  OstroVit Supreme Capsules Taurine 1500 mg este un supliment care conține un singur aminoacid în compoziție, care este L-taurină. Biodisponibilitatea ideală și cel mai înalt nivel de micronizare a produsului au fost dezvoltate de cei mai buni, pentru cei mai buni. Aici se omit în mod deliberat agenții de volum, greutățile și aromele. În acest caz, mai puțin este mai mult. Produsul contine 120 de ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

FITONE Pillbox от Fit One

FITONE Pillbox

Categorii: Accesorii
Subcategorii: Cutii pentru vitamine    Brand: Fit One   
9 RON