Cotton Resistance Bands - 3 Set от MP Sport

MP Sport

Cotton Resistance Bands - 3 Set

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Accesorii Subcategorii: Benzi de rezistenta Ambalare: 3 buc.
-20%   8180 RON
6550 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37953

DESCRIEREA PRODUSULUI

Benzile noastre au 3 niveluri diferite de rezistență: ușoară, medie și grea. Sunt perfecte atât pentru bărbați, cât și pentru femei, de asemenea, puteți alege unul dintre ele în funcție de obiectivele dvs. de fitness.

NU ALUNICA NICIODATĂ: De acum puteți uita nevoia constantă de a seta benzi elastice la locul potrivit. Datorită materialului premium, trupele noastre de antrenament rămân ferm pe loc în majoritatea exercițiilor.

VARIETĂȚI DE UTILIZĂRI: Benzile noastre de exerciții sunt ideale pentru asistență în yoga, Pilates, CrossFit, P90x, Yoga fierbinte, antrenamente pe plajă și chiar în timp ce vă faceți exercițiile acasă.

UȘOR DE PĂSTRAT ORGANIZAT: Fiecare dintre seturile noastre vine cu o geantă de plasă convenabilă și 3 benzi de rezistență. Este ușor de transportat oriunde, în călătorii, acasă, sală de gimnastică, plajă etc.

CADOU PERFECT: Benzile noastre de rezistență pentru picioare și fund sunt create cu materiale de calitate unice. Datorită culorilor strălucitoare frumoase, fiecare set devine un cadou perfect pentru familia și prietenii tăi.

Dimensiuni 2.3 x 8.2 x 3.5 inches

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cotton Resistance Bands - 3 Set от MP Sport

Cotton Resistance Bands - 3 Set

Categorii: Accesorii
Subcategorii: Benzi de rezistenta    Brand: MP Sport    Ambalare: 3 buc.
8180 RON
6550 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
65.5 RON
61.64 RON