Hula-Hoop от OstroVit

OstroVit

Hula-Hoop

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Accesorii Subcategorii: Aparate de masaj
-40%   8807 RON
5284 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 41650

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Hula-Hoop

Un hula-hoop cu proiecție de masaj este un inel pliabil de la OstroVit care oferă un masaj eficient pentru stomac, șold, fese și alte părți ale corpului. Hula-hoop îmbunătățește silueta și te ajută să slăbești în diferite părți ale corpului. Dacă este folosit în mod regulat, vă puteți modela silueta, vă puteți reduce talia și vă puteți stimula circulația și starea de spirit.

Hula-Hoop cu proiectie de masaj

Produsul are proiecție de masaj care exercită o presiune asupra unei anumite părți a corpului în timpul antrenamentelor. Inelul are o greutate de aproximativ 1 kg și are astfel un impact pozitiv asupra cursului exercițiilor și o presiune adecvată asupra corpului. În plus, cercul este acoperit cu o spumă specială care se dovedește plăcută corpului, aderă la piele și asigură o prindere mai bună. Depozitarea ușoară a cercului vă permite să-l pliați în 8 părți mai mici – astfel încât să nu ocupe mult spațiu și să-i faciliteze transportul într-un anumit loc de antrenament. Hula-hoop-ul va fi o alegere perfectă pentru cursuri de fitness, aerobic, sală de sport sau antrenament acasă.

Cum să pregătești cercul pentru exerciții?

Hula-hoop-ul este compus din 8 piese. Fiecare piesă vine cu un buton pentru o instalare ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul și să introduceți simultan vârful alb în a doua bucată. În acest fel puteți forma un cerc plin. Mecanismul de actionare garanteaza stabilitate si previne desprinderea inelului in timpul antrenamentului.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Hula-Hoop от OstroVit

Hula-Hoop

Categorii: Accesorii
Subcategorii: Aparate de masaj    Brand: OstroVit   
8807 RON
5284 RON