Instant Bikini Bronze / 207 ml от ProTan

Instant Bikini Bronze / 207 ml

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Accesorii Subcategorii: Vopsea / Pulverizator pentru concursuri Brand: ProTan Ambalare: 207 ml
155 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 30764
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Culoare instant pentru competiții


Produs sub forma de spumă

Culoare mahon ultra-închis

Această formulă de bronzare de culoare mahon ultra-închisă este perfectă pentru toate genurile de competiții.

Formula Bikini Bronze este ideală pentru sportivele care concurează la Bikini Fitness, Fitness, Models, pentru actrițe și pentru oricine dorește un minunat bronz instant. Este ușor de utilizat se usucă repede și se curăță uniform.

Formula Bikini Bronze® vă garantează cea mai bună culoare pentru concursuri și poate fi de asemenea utilizată pentru modeling, ședințe foto și film.

Utilizare:

Agitați bine înainte de utilizare. Utilizați mănușa aplicator atașată sau un pulverizator HVLP. Folosind o cantitate mică, fie întindeți pe piele manual cu aplicatorul oferit fie o suflați cu ajutorul pistolului cu aer pe pielea curată și uscată.

Înainte de contactul cu apa sau hainele trebuie să așteptați 15-20 min. pentru ca stratul aplicat să se usuce în totalitate. Pentru obținerea unei culori și mai închise puteți repeta operațiunea de aplicare a Bikini Bronze într-un al doilea strat. Pentru o culoare perfectă la concursuri aplicați în prealabil Overnight Competition Color.

Pentru folosirea Airbrush, se toarnă 85-110 g de culoare în Cupa aerograf. Spray de la partea de sus a corpului în jos

într-o direcție orizontală, asigurându-vă că acoperiți toate zonele corpului. Puteți utiliza pistolul aerograf pentru a accelera procesul de uscare al pielii.

Sfat pentru Concurs :

Aplicați Show Shine sau Muscle Juice înainte de intrarea pe scenă pentru a menține culoarea blocată pe piele și pentru a obține un fizic luminos și reliefat.

Atenționări:

Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă. Întrerupe-ți utilizarea dacă observați o iritare a pielii. Acest produs nu conține protecție solară și nu protejează împotriva arsurilor solare. Expunerea repetată a pielii neprotejate pentru bronzarea la soare poate crește riscul de îmbătrânire a pielii, cancer de piele și alte efecte nocive pentru piele, chiar dacă nu vă ardeți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Aqua, Propylene Glycol, Dihidroxiacetone, CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red 33), Sodium Lauryl Sulfate, Diazolidinyl Urea, CI 14700 (Red 4), Iodopropynyl Butylcarbamate.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Instant Bikini Bronze / 207 ml от ProTan

Instant Bikini Bronze / 207 ml

Categorii: Accesorii
Subcategorii: Vopsea / Pulverizator pentru concursuri    Brand: ProTan    Ambalare: 207 ml
155 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
155 RON
136.56 RON