Aloe Vera 91% with Honey от ABO Pharma

ABO Pharma

Aloe Vera 91% with Honey

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Aloe Vera Ambalare: 1000 ml Vezi ingredientele
83 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 22405

DESCRIEREA PRODUSULUI

Sucul din frunzele de Aloe Vera este un dar prețios de la zei, oferind prețioase substanțe de construcție a corpului!

Acesta conține aproximativ 160 de ingrediente cunoscute utile pentru organism. Cercetatorii au descoperit ca aloe vera este cunoscut în cultura chineză și indiană. Ei au folosit grecești și romane, cum ar fi medici Dioscoride si Pliniu cel Bătrân.

Pentru el, Paracelsus a spus: „Sucul de aloe este de aur.“ Biblia spune: „aloe, smirnă și tămâie“ este utilizat în Ayurveda. Acesta poate fi luat de către diabetici și la pacienții cu cancer.

Doza recomandată: Bucurați-vă de suc proaspăt, bogat în vitamine, pure din miezul de frunze de Aloe Vera. Consumati-l de 3 ori pe zi, 20 ml singur sau amestecat cu apă sau alt suc.

Important: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Acest supliment alimentar nu este un substitut pentru un regim alimentar echilibrat și variat și stil de viață sănătos.

Depozitați într-un loc rece, uscat și întunecat și vederea copiilor. După deschidere, păstrați flaconul în frigider și să consume suc rapid. Acesta poate fi luat de către diabetici și la pacienții cu cancer.

Producator: Made in Germany ABOPHARMA

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Aloe Vera 91% with Honey от ABO Pharma

Aloe Vera 91% with Honey

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Aloe Vera    Brand: ABO Pharma    Ambalare: 1000 ml
83 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
83 RON
73.12 RON