Cyto-Greens от AllMax Nutrition

AllMax Nutrition

Cyto-Greens

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Alimente verzi Ambalare: 535 Grame, 60 Doze Vezi ingredientele
240 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No. 14093

DESCRIEREA PRODUSULUI

CYTOGREENS - produse alimentare premium pentru profesioniști!

În procesul de dezvoltare a CYTOGREENS, ne-am propus pentru a crea un produs de valoare nutritivă extrem de concentrată, în condiții de siguranță și excepțional, potrivite pentru toți sportivii care au nevoie de mai mult decât corpurile lor.

      mai mult decât vitamina B12 într-o friptură
      21 mai detoxificarea clorofilă de fructe si legume verzi
      proteină 100% cu o valoare biologică ridicată
      100% aportul zilnic de vitamina A
      100% Fără lecitină
      100% gust naturelen fără coloranți și îndulcitori
      efecte antioxidante puternice
      produs a trecut cu succes zeci de cercetare
      extract de Amla
      extract de Acai Berry

Sistemul Detoxifiere - Toxinele preveni functionarea optima a organelor, digestiv și sistemul imunitar. Clorofila brută este baza tuturor plantelor verzi care procesează lumina solara in energie. 84,6% din formula CYTOGREENS construit ea blagodatenie. Printre numeroasele sale proprietăți utile este că acesta este identic cu hemoglobina. Există dovezi că clorofila ajuta la restabilirea organismului la nivel molecular si celular. Se curăță organismul luptă împotriva infecțiilor, vindecarea ranilor si ajuta la detoxifierea. Clorofila are multe alte proprietăți utile.

De fapt, unele dintre ingredientele folosite în CYTOGREENS cu succes în cazurile de toxicitate acută la pacienții care au fost otrăvită de metale grele și altele. Imaginați-vă cât de utile au fost pentru tine. Clorofila se leaga literalmente cu toxine ridicat dăunătoare (cum ar fi mercur, plumb și arsenic, care ar putea acumula în timp) și eliminarea lor din organism.

CYTOGREENS conține, de asemenea, un extract de armurariu (80%). Armurariul are o vastă experiență cu eficientă detoxifiere a ficatului. In timp ce alte produse similare ofera doze de 15, 25 sau 50 mg per doză CYTOGREENS sunt întregi 200 mg.

pH echilibrat (neutralizarea acizilor / alcalinizarea) - diete mare de proteine ​​și alte suplimente alimentare acide larg răspândite crește aciditatea în organism mai mult decât este necesar. Extracte de legume crude din CYTOGREENS sunt ideale pentru crearea unui sistem mai alcalin în organism. Beneficii pentru tine, ca un atlet este exprimat în faptul că mâncați mai mult evektivno, absorbi si retine azotul din upotrebava proteine. Acest lucru este esențial pentru construirea și menținerea masei musculare.

Sistemul circulator - Capacitatea de transmitere a azotului din sânge este de cea mai mare importanță pentru fiecare atlet. O doză de super concentrat CYTOGREENS are aproximativ 40 de ori mai multe porțiuni clorofilei din broccoli verde închis. Cu excepția faptului că acesta este identic cu hemoglobina, clorofilă stimulează producerea de celule roșii din sânge în organism. Purifying de sânge sunt mult mai vitale, sistem lansat este echipat cu oxigen și dispune de CO2 deșeuri mai eficient mai tine energic si circulator.

Sistemul imunitar: Aloe vera este planta mondial cunoscut pentru numeroasele sale atribute pozitive. Datorită CYTOGREENS super-recente de cercetare clinica moderne este imunostimulator neegalat. Daltonmax 200 este extrem de puternic Aloe, care, în sine este unic și nu are echivalent pe piață. Dimensiunea moleculară a Daltonmax 200 este foarte mare. Studiile de laborator pe HPLC a demonstrat că 75% din Daltonmax 200 este în intervalul de 200 000 daltoni și 1.000.000 daltoni. aloe obișnuită este de 25%. Din punctul de vedere al unui sistem imunitar eficient atlet este esențială, dar și mai important este rolul sistemului imunitar in ceea ce priveste recuperarea musculara de exerciții fizice intense. Celulele albe din sange bikvalno tesut muscular repararea deteriorate. Acest proces este de o importanță capitală pentru a deveni mai puternic, mai rapid și mai mare prin antrenamente regulate.

Mod de administrare: Se amestecă CYTOGREENS una linguriță cu 355 ml. apă rece. Consumați 1 sau 2 ori pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Cyto-Greens от AllMax Nutrition

Cyto-Greens

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Alimente verzi    Brand: AllMax Nutrition    Ambalare: 535 Grame, 60 Doze
240 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
240 RON
211.44 RON