Spirulina от BioTech USA

BioTech USA

Spirulina

12345    3.7/5  (6 Au votat)
Categorii: Extracte din plante, Sănătate și ton Subcategorii: Alimente verzi, Spirulina Ambalare: 100 Tableta, 100 Doze Vezi ingredientele
33 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 16373

DESCRIEREA PRODUSULUI

Prezentare generală

Spirulina este o specie de potrivire cianobacteriilor pentru consumul uman. Este una dintre cele mai vechi organisme vii de pe Pământ, utilizate deja de azteci ca sursă valoroasă de hrană. În multe culturi, spirulină este încă o parte din dieta regulate.

Indicatii

Luați 1-8 comprimate pe zi, cu apă din abundență.

ingrediente
Spirulina platensis alge pulbere (450 mg / comprimat), maltodextrină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu, stearat de magneziu)

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Spirulina от BioTech USA

Spirulina

Subcategorii: Alimente verzi, Spirulina    Brand: BioTech USA    Ambalare: 100 Tableta, 100 Doze
33 RON