Honey Care от CVETITA HERBAL

Honey Care

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Formule de specialitate, Produse apicole Brand: CVETITA HERBAL Ambalare: 40 Capsule, 40 Doze Vezi ingredientele
-20%   7450 RON
5960 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 29670
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Honey Care

Polenul de albine este făcut de albine și, în același timp, este alimente pentru albinele tinere. Este considerat unul dintre cele mai nutritive alimente, deoarece conține aproape toate substanțele nutritive necesare pentru organismul uman. Polenul colectat de albine este bogat in proteine ​​(aproximativ 40% proteine), aminoacizi, vitamine, inclusiv complexul de vitamina B si acidul folic.

Datorită compoziției sale bogate și a efectului său biologic exprimat, este folosit și ca aditiv pentru a crește rezistența organismului uman.

Este important să știți că colectarea unei lingurițe de polen ia o albină de opt ore pe zi timp de o lună. Fiecare bob de polen conține mai mult de două milioane de pete colorate și o linguriță conține peste 2,5 milioane de granule de polen.

Proprietățile de vindecare ale acestui super-aliment au fost studiate mai intens în ultimele decenii. Polenul de albine este bogat în enzime, proteine, hormoni, aminoacizi importanți pentru buna funcționare a corpului uman. Acționează ca un antibiotic natural, tratând și protejând organismul împotriva virușilor și infecțiilor. Studiile au arătat un efect antibiotic al polenului de albine asupra salmonelei și a altor tipuri de bacterii.

În același timp, celulele și țesuturile sunt benefice pentru creștere. Polenul de albine este un detoxifiant natural - elimină toxinele nocive pentru organism.

Polenul de albine este aplicat de mulți sportivi și atleți ca un mijloc natural de a crește rezistența și energia. Sa dovedit că aportul său îmbunătățește performanța lor fără riscul efectelor secundare ale steroizilor. Probabil efectul polenului de albine se datorează spectrului său bogat de nutrienți.

Polenul de albine este, de asemenea, un aliment cu conținut scăzut de calorii - în două linguri de polen, este vorba de nouăzeci de calorii. În același timp, această cantitate oferă o gamă largă de substanțe nutritive care sporesc apetitul și accelerează procesele metabolice. Lecitina conținută în polenul albinelor stimulează arderea grăsimilor.

Avantajele Honey Care:

→ Complex bogat de proteine, aminoacizi, vitamine și enzime;
→ Normalizează nivelurile ridicate de colesterol;
→ Ajută la eliminarea toxinelor acumulate în organism;
→ Stimulează activitatea normală a sistemului hormonal;
→ calmeaza, protejeaza si regenera pielea;
→ Ajută digestia;
→ Reduce apetitul și ajută la pierderea de kilograme în plus;
→ Pot fi potrivite pentru anemie;
→ Acționează liniștitor și echilibrează sistemul nervos;
→ Creșterea activității sexuale;
→ Întărește imunitatea și oprește procesele inflamatorii din organism;
→ O valoare nutritivă ridicată dă energie și ajută la menținerea unei forme fizice mai bune.

Reacție zilnică recomandată: de 2 ori pe zi în 1 (o) capsulă, dimineața și după-amiaza, înainte de mese.

Timp de recomandare recomandat: Pentru rezultate maxime, este recomandat să dureze până la 3 luni (12 săptămâni). Perioada de odihnă necesară după acest ciclu - minim 1 (o) lună.

Depozitare: Depozitați într-un loc întunecos, rece și inaccesibil.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Honey Care от CVETITA HERBAL

Honey Care

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Formule de specialitate, Produse apicole    Brand: CVETITA HERBAL    Ambalare: 40 Capsule, 40 Doze
7450 RON
5960 RON