BEST Serrapeptase от Doctor's Best

BEST Serrapeptase

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Enzime Brand: Doctor's Best Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze Vezi ingredientele
12731 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 24424
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

      ajută cu sinuzita
      Cel mai bun Serapeptaza 40 000 UI per capsulă ajută în sinuzita acută, edem, durere și inflamație a inflamației favorabile garlotoDeystva a nasului și gâtului
      Serapeptaza 40 000 UI 90 capsule Doctor`s Cel mai bun este prețul de top
      cu o puternică acțiune anti-inflamator

Serapeptazata sau SerraEzyme este o enzimă proteolitică naturală izolată din microorganism Serratia E15. Serapeptaza se află în organismele de viermi de mătase și este extras și procesat prin fermentare. Studiile histologice au demonstrat că serapeptazata posedă proprietăți puternic anti-inflamator. Timp de trei decenii Serapeptaza este utilizat în Europa și Asia pentru a controla inflamatie, durere si excesul de mucus. Serapeptazata este un preț rezonabil și are capacitatea de a digera tesut mort, chisturi, cheaguri de sange si a placii arteriale. Astfel, varice constrict și să scadă. Serapeptazata numit încă seropeptidaza sau serratiopeptidază.

Specialistul german, si Dr. Hans Nieper a folosit serapeptaza pentru a trata blocajele arteriale. Atunci când hrănirea este clasificată ca metabolică, proteolitică sau enzimă sistemică. Dacă sunt luate pe stomacul gol poate intra direct în fluxul sanguin și ajunge la diferite părți ale corpului.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BEST Serrapeptase от Doctor's Best

BEST Serrapeptase

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Enzime    Brand: Doctor's Best    Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze
12731 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
127.31 RON
112.16 RON