AquaRenn 400 mg от FreeLife

FreeLife

AquaRenn 400 mg

12345    4.3/5  (6 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Formule pentru femei Ambalare: 60 Capsule Vezi ingredientele
-15%   57 RON
4845 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 19686

DESCRIEREA PRODUSULUI

Eliminarea rapidă a retenția apei în supliment pierdere în greutate pentru a elimina celulita.

Supliment alimentar care este recomandat pentru:

      retenție greutate și apă Pierderea
      Celulită cu retenție de apă pronunțată
      fitness si culturism

      Pierdere în Greutate

Un factor important în reducerea greutății corporale în timpul dietei (în special valabil pentru greutatea corporală greu de scădere, oameni) este eliminiranetona de retenție a apei extracelulare în organism. Retenția de lichide împiedică transportul metaboliților activi și a produselor reziduale la și de la celule la limfei. presiune crescută pregătite din țesuturi, care presează vasele de sânge. Acest lucru împiedică alimentarea celulei și să conducă pentru a întârzia și încălcarea de acceptare a celulei metabolizam.

      Celulita

Unul dintre motivele pentru formarea celulitei este retenția de lichide în zonele cu probleme: krakai sedalishte.Tova se referă la toate formele de celulita. În zonele problemă persistă deșeuri, cele mai multe cu proteiformă. Ele creează o condiție preliminară pentru creșterea țesutului conjunctiv și deteriorarea permanentă a proceselor metabolice în țesuturile afectate.

Simptomele caracteristice ale celulitei sunt: ​​fluctuație greutății corporale, sete, și scăderea volumului de urină, piele deformate, îngroșată și țesuturile subcutanate umflate.

Acuarelă este un supliment alimentar care are o acțiune de susținere a procedurilor asociate cu drenarea a problemei zonelor în celulitei - manual și masaje instrumentale.

      fitness si culturism

Acuarelă ajută la eliminarea apei subcutanate înainte și în timpul cursei. Acest lucru permite o mai bună de relief concurent și dă „un fel de subțire“ piele. AquaRene alternativă indispensabilă pentru toate diuretice ale căror rezultate de utilizare într-un tip de „moale și plat“ de mușchi.

Rația zilnică recomandată: Ca supliment alimentar 3pati zilnic 1 capsulă luată cu alimente sau așa cum se recomandă de către un specialist.


      Pentru că noi lucrăm cu cele mai bune din Bulgaria materia primă (nu chineză)
      Deoarece am dezvoltat o metodă unică de colectare și stocare a materiei prime care rețin o concentrație ridicată de substanțe biologic active.
      Avem cea mai bună tehnologie pentru a obține o cantitate mai mare de substanțe biologic active dorite în comparație cu toate celelalte produse care conțin foi extract de mesteacăn, făcându-l mai bine efectul.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

AquaRenn 400 mg от FreeLife

AquaRenn 400 mg

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Formule pentru femei    Brand: FreeLife    Ambalare: 60 Capsule
57 RON
4845 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
48.45 RON
45.59 RON