Apple Pectin 500 mg от Haya Labs

Haya Labs

Apple Pectin 500 mg

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Ambalare: 100 Capsule Vezi ingredientele
-25%   51 RON
3825 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 17628

DESCRIEREA PRODUSULUI


Haya LABS Apple Pectina este un supliment alimentar, creat pe baza de pectină de măr, care îmbunătățește digestia și bunăstarea generală a organismului.


Susține activitatea intestinală
Scade colesterolul
Regleaza zahărul din sânge
Proprietățile antioxidante
Proprietățile anti-inflamatorii
Pectina este un compus care poate fi găsit în cantități mari în mere și care oferă multe proprietăți benefice pentru sănătatea umană. Această substanță reprezintă un tip de fibre care au capacitatea de a îmbunătăți și de a reglementa stomacului și intestinelor, prin creșterea concentrației de bacterii valoroase și eliminarea microorganismelor dăunătoare. Pectina este un remediu excelent pentru tratarea constipației.
Pectina este un antioxidant puternic, care poate coborî nivelul cantității de colesterol rău și trigliceride în organism, precum se poate regla tensiunea arterială, oferind astfel un sprijin foarte important pentru sistemul cardiovascular. Intre timp, se stabilizează nivelul zahărului din sânge și, adesea, este utilizat în tratarea diabetului zaharat. Acest lucru constituent activ posedă proprietăți anti-inflamatorii și contribuie la menținerea bunăstării.

Administreaza o capsula pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Apple Pectin 500 mg от Haya Labs

Apple Pectin 500 mg

Categorii: Sănătate și ton
Brand: Haya Labs    Ambalare: 100 Capsule
51 RON
3825 RON