Abana от Himalaya Herbals

Himalaya Herbals

Abana

12345    4.7/5  (11 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: În susținerea inimii Ambalare: 30 Tableta, 30 Doze
2067 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 30352

DESCRIEREA PRODUSULUI

Aportul regulat contribuie la un efect cardiotonic. Ajută la reducerea nivelului de colesterol. Sprijină funcția sistemului cardiovascular la: nevroza cardiacă, tahicardie, aritmii, post-infarct miocardic; suprapresiune și stres; angină pectorală și boală cardiacă ischemică. Ajută la reducerea factorilor de risc care conduc la boli de inimă.

Principalele ingrediente:

Arjuna este un agent hipolipemiant puternic (reducerea concentrației lipidelor în sânge), care reduce nivelul de colesterol total si trigliceridelor și a facilita astfel controlul aterosclerozei (depozite de grasime in artere). Ca un cardioprotector, planta previne lezarea oxidativă și stabilizează tensiunea arterială.

Guggul reduce efectiv nivelele de trigliceride, nivelurile totale de colesterol și acizii grași liberi. Acest lucru se realizează prin lipoliză în ficat (degradarea lipidelor in ficat), excreția crescută a acizilor biliari, precum și prin inhibarea producției de colesterol endogen în ficat. Aceasta suprimă oxidarea colesterolului rău.

Dozare: 2 comprimate de trei ori pe zi.

Doza de întreținere: 1 comprimat de trei ori pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Abana от Himalaya Herbals

Abana

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: În susținerea inimii    Brand: Himalaya Herbals    Ambalare: 30 Tableta, 30 Doze
2067 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
20.67 RON
18.21 RON