Menosan от Himalaya Herbals

Himalaya Herbals

Menosan

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Formule pentru femei Ambalare: 60 Tableta, 60 Doze Vezi ingredientele
3152 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 30437

DESCRIEREA PRODUSULUI

Menopauza este o perioadă de tranziție în timpul căreia au loc schimbări fiziologice, ginecologice și, uneori, sociale grave. Menos este un produs unic pe bază de plante minerale care face trecere mai ușoară și ajută la evitarea manifestărilor pe termen scurt și lung ale acestei condiții.

Produsul a fost dezvoltat pe baza rețete ale științei cea mai veche a vieții Ayurveda supuse suplimentar la studiile clinice și științifice aprofundate. Conținutul în

Componentele MENOS sunt bogate în calciu și magneziu din originea naturală a fitoestrogeni și alte substanțe biologic active, care promovează utilizarea de hormoni din organism și contribuie la normalizarea echilibrului hormonal în ea, asistarea sistemului imunitar, ajutând la ameliorarea articulare osoase si musculare durere, tonic sistemul nervos.

Menos ajută la ameliorarea simptomelor de climacteriu, cum ar fi bufeuri, transpirații nocturne, dureri de cap, iritabilitate, oboseală, insomnie si tendinta la depresie.

Dozaj: Un comprimat de două ori pe zi.

Contraindicații: Nu se utilizează în tumorile dependente de hormoni.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Menosan от Himalaya Herbals

Menosan

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Formule pentru femei    Brand: Himalaya Herbals    Ambalare: 60 Tableta, 60 Doze
3152 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
31.52 RON
27.77 RON