Shatavari от Himalaya Herbals

Himalaya Herbals

Shatavari

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Formule pentru femei Ambalare: 60 Capsule
3594 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 30644

DESCRIEREA PRODUSULUI

Traducere din limba sanscrită, Shatavari (Asparagus / Asparagus racemosus) înseamnă „cel care are sute de soți“, sugerând capacitatea plantei de a promova vitalitatea și fertilitatea la femei.

Planta reglează secreția hormonală și crește laptele matern. Cercetatorii au descoperit ca Asparagus suporta niveluri normale de limfocite și funcția sistemului imunitar și să acorde o atenție deosebită utilizării sale îndelungate în sistemul tradițional Ayurveda pentru a mentine functia normala digestiv.

Sparanghelul a fost o planta folosita de-a lungul secolelor. Mamele care alăptează mănâncă sparanghel deoarece mențin producția obișnuită de lapte matern. În unele culturi, oamenii beau suc de rădăcină proaspăt amestecat cu miere. Este, de asemenea, utilizat local în uleiurile medicale datorită proprietăților sale de calmare și răcire.

Principalele beneficii:

Mai ales pentru femei: Sparanghelul restabilește echilibrul hormonal la femeile cu diferite niveluri hormonale datorate menstruației și menopauzei. Planta este de asemenea cunoscută pentru îmbunătățirea mediului fertil și pentru reglarea ciclului menstrual. Cu un efect estrogen asupra glandelor mamare feminine și a sistemului reproducător, Shatavari îmbunătățește sănătatea postpartum și crește producția de lapte matern la mamele care alăptează.

Diuretic: Shatavari este un diuretic puternic și contribuie la purificarea toxinelor prin urină.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Shatavari от Himalaya Herbals

Shatavari

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Formule pentru femei    Brand: Himalaya Herbals    Ambalare: 60 Capsule
3594 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
35.94 RON
31.66 RON