5 HTP 100 mg от Jarrow Formulas

Jarrow Formulas

5 HTP 100 mg

12345    4.2/5  (5 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: 5-HTP, În sprijinul somnului, Ton si dispozitie Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
16664 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No. 20960

DESCRIEREA PRODUSULUI

Jarrow Formulas® 5-HTP (5-hidroxitriptofan) este un extract din semințe de Griffonia Simplicifolia, o planta care se gaseste de-a lungul coastei Africii de Vest.

5-HTP sau „Hidroxi L-triptofan“ (5-Hydroxytryphophan) este un aminoacid natural și este un precursor și intermediar metabolic în biosinteza neurotransmitatorilor serotonina si melatonina din triptofan.

Utilizate pe scară largă supliment pentru a sprijini programele de control al greutății sau a contracara stresul și condițiile de zi cu zi, cum ar fi PMS (sindromul premenstrual), migrenă, depresie, anxietate, insomnie.

5 HTP crește producția de serotonină. nivelurile de serotonină din sistemul nervos sunt esențiale pentru atât de multe aspecte ale vieții noastre de zi cu zi. Serotonina este responsabil pentru sensul de bunăstare și satisfacție, precum și pentru somn sănătos. Obezitatea, sindromul premenstrual, migrenă, depresie, anxietate, insomnie si dependenta sunt conditii asociate cu un nivel scazut de serotonina. Serotonina joacă un rol important în controlul furiei, agresivitate, temperatura corpului, starea de spirit, somn, sexualitate, pofta de mancare si metabolismul.

Recomandări pentru utilizare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Doza recomandată: 1 capsulă pe zi, pe stomacul gol sau ca regia de către personalul medical calificat profesional.

Notă: Dacă aveți o afecțiune medicală, sunt însărcinate, care alăptează, încercarea de a concepe, cu vârsta mai mică de 18 g sunt, sau sunt luați medicamente (în special SSRI, MAOs, sau sedative), consultați medicul înainte de a utiliza acest produs.

Alte ingrediente: celuloză, stearat de magneziu (sursă vegetală) și dioxid de siliciu. Capsula este compusă din gelatină

Nu conține
: grâu, gluten, soia, produse lactate, ouă, pește / crustacee, alune sau nuci copac.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

5 HTP 100 mg от Jarrow Formulas

5 HTP 100 mg

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: 5-HTP, În sprijinul somnului, Ton si dispozitie    Brand: Jarrow Formulas    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
16664 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
166.64 RON
146.81 RON