5-HTP Fast Dissolve 100 mg от Natrol

Natrol

5-HTP Fast Dissolve 100 mg

12345    3.9/5  (9 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: 5-HTP, În sprijinul somnului, Ton si dispozitie Ambalare: 30 Tableta, 30 Doze Vezi ingredientele
8786 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 13963

DESCRIEREA PRODUSULUI

Natrol 5-HTP Fast Se dizolvă în mod natural îmbunătățește starea de spirit cu aroma de comprimate delicios de fructe de pădure. 5-HTP nu conține ingrediente sintetice, și este o sursă de aminoacid pe bază de plante, care crește în mod natural nivelul de serotonină - mesager chimic care afectează emoțiile, comportamentul, apetitul, gândire și de somn.

Această formulă rapid digerabila utilizează o tehnologie unică, care ajută pentru a promova absorbția rapidă. Îmbunătăți starea de spirit cu aceste ușor de utilizat tablete delicioase.

Utilizare:
1 comprimat de 2 ori pe zi, cu mese. Pentru cele mai bune - performante - lăsați comprimatul să se dizolve în gură înainte de a înghiți. Nu este nevoie de apă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

5-HTP Fast Dissolve 100 mg от Natrol

5-HTP Fast Dissolve 100 mg

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: 5-HTP, În sprijinul somnului, Ton si dispozitie    Brand: Natrol    Ambalare: 30 Tableta, 30 Doze
8786 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
87.86 RON
77.4 RON