BrainSpeed Memory от Natrol

Natrol

BrainSpeed Memory

12345    4.3/5  (6 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: În sprijinul activității mentale Ambalare: 60 Tableta, 60 Doze Vezi ingredientele
10782 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11363

DESCRIEREA PRODUSULUI

Natrol® brainSpeed ​​memorie a fost testat clinic complex de vitamine, minerale și ingrediente de specialitate care mențin și de a îmbunătăți memoria. Acest produs conține un puternic vitamine B - Amestec de acid folic, vitamina B6 și vitamina B12. brainSpeed ​​memorie optimizează viteza proceselor cognitive și de a îmbunătăți amintesc de informații.

brainSpeed ​​de memorie nu conține cofeină și este proiectat astfel încât să nu afecteze somnul normal. Acest produs crește dorința și capacitatea sistemului nervos, astfel încât cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când luate în conformitate cu instrucțiunile de utilizare.

Rapiditatea debutul efectului și durata acestuia poate varia de la diferite persoane. Pot exista mici diferențe în efectul diferiților utilizatori brainSpeed ​​memorie îmbunătățește performanța mentală generală în timpul utilizării.

brainSpeed ​​Memoria este diferită de produsele care conțin un extract de Ginkgo biloba . Conform cercetărilor clinice, Ginkgo biloba poate imbunatati functia cognitiva la subiecții sănătoși, acest efect este atribuit capacitatea acestei plante îmbunătățește circulația sângelui în organism, inclusiv îmbunătățirea aportului de sânge la creier.

Natrol ® brainSpeed ​​de memorie funcționează pe un principiu diferit - sprijina si stimuleaza functionarea creierului, care sunt direct legate de capacitatea de a salva. Formula brainSpeed ​​Memory menține producția optimă și activitatea acetilcolinei în organism. Acetilcolina este un produs chimic indicator cheie din creier implicate în procesul de memorie, învățare, amintindu-și de gândire activitate ca un întreg.

Modalitatea: Luați 1 comprimat de două ori pe zi - de preferință dimineața și la prânz, cu alimente. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

BrainSpeed Memory от Natrol

BrainSpeed Memory

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: În sprijinul activității mentale    Brand: Natrol    Ambalare: 60 Tableta, 60 Doze
10782 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
107.82 RON
94.99 RON