5-HTP 100 mg от NOW Foods

NOW Foods

5-HTP 100 mg

12345    4/5  (4 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: 5-HTP, În sprijinul somnului, Ton si dispozitie Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
14394 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 15212

DESCRIEREA PRODUSULUI

5-hidroxitriptofan sau la scurt timp de 5-HTP este un aminoacid, care atunci când este plasat în creier a fost convertit la serotonina chimice ale creierului. Serotonina este de asemenea cunoscut sub numele de 5-hidroxitriptofan 5-HTP și este cuprins în principal în creier, unde este sintetizată și în eritrocitele. In serotonina sistemului nervos central joaca un rol crucial in controlul furiei, agresivitate, temperatura corpului, starea de spirit, somn, pofta de mancare si sexualitatea. Niveluri scăzute ale acestui hormon, de asemenea, numit "hormonul fericirii", predispune la agresivitate crescută, depresie profundă, scăderea libidoului și stima de sine, precum și alte tulburări neurologice.

Studiile au aratat ca persoanele care iau 5-hidroxitriptofan 5-HTP ca un supliment observat o ameliorare in starea de spirit a acestora, scăderea apetitului, ceea ce duce la pierderea in greutate si de somn. 5-HTP pentru a reduce apetitul si pofta de carbohidrati si duce la scaderea in greutate. 5-HTP este potrivit pentru persoanele cu scopul de a îmbunătăți starea de spirit și de a reduce tensiunea și stresul inutil.

Indicații de orientare:

O capsulă pe zi, de preferință, pe stomacul gol. Imbunatatirea somnului - 1 doza de 30 de minute înainte de culcare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

5-HTP 100 mg от NOW Foods

5-HTP 100 mg

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: 5-HTP, În sprijinul somnului, Ton si dispozitie    Brand: NOW Foods    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
14394 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
143.94 RON
126.81 RON