Bee Pollen 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

Bee Pollen 500 mg

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Produse apicole Ambalare: 100 Capsule, 50 Doze Vezi ingredientele
7065 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11523

DESCRIEREA PRODUSULUI

      toate naturale „super-aliment“
      Cea mai mare concentrație de nutrienți
      sursa de hrana cu cea mai înaltă puritate și concentrația

Polen (Polenul de albine) este o pulbere fină, care trage elementul masculin al florii. Albinele colectează numai cea mai pura si de calitate polen, care este apoi amestecat cu nectar din plante și salivă de albine pentru a forma hrana cea mai pură, sănătoasă și bogat în substanțe nutritive, care conține elementele esențiale care alcătuiesc corpul uman . Polen (Polenul de albine) furnizarea de vitamine, aminoacizi, minerale și enzime cu concentrație ridicată și bioactivitate.

O linguriță de polen conține aproximativ 2,5 miliarde de perle, fiecare dintre care are capacitatea de a reproduce aspectul exact care prezintă.

Polen recoltat de albine
este o calitate mult mai mare decât în ​​cazul în care se extrage direct din plante. Motivul este faptul că albinele sunt extrem de selective și a selectat cea mai mare calitate polenul din milioane de cereale. Albinele colectează aceste boabe de polen de flori, care sunt cele mai bogate in substante nutritive. Apoi, acest polen este lipit cu lichid produs în stomacul unei albine care aderă între picioare, și îl transferă la cuib.

Alimente recomandate Produse INTREPRINDEREA Polenul de albine
, care vă oferă acest cadou extraordinar al naturii în formă nealterat. Polenul crește vitalitatea, îmbunătățește starea de sănătate a corpului și este exact acest lucru „super-aliment“ care are nevoie corpul tau.

Mod de utilizare: O doză de 1-3 ori pe zi, cu mese.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Bee Pollen 500 mg от NOW Foods

Bee Pollen 500 mg

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Produse apicole    Brand: NOW Foods    Ambalare: 100 Capsule, 50 Doze
7065 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
70.65 RON
62.24 RON