BerryDophilus от NOW Foods

NOW Foods

BerryDophilus

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Probioticele Ambalare: 120 Tablete masticabile, 120 Doze Vezi ingredientele
16665 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 37014

DESCRIEREA PRODUSULUI

      4 ramură probiotice
2,5 miliarde       potenta
      Gust de afine
      aromat cu xilitol

(BerryDophilus) este o combinație de mai multe tulpini de bacterii probiotice pentru a menține funcționarea motilității gastro-intestinale. Probioticele sunt implicate în mod direct în procesul de producție a anumitor substanțe și enzime și protejarea corpurile noastre de bacterii dăunătoare și microorganisme. În plus, o floră intestinală sănătoasă ajuta la crearea condițiilor adecvate pentru absorbția de substanțe nutritive necesare pentru organism. Probioticele formula masticabile pentru copii (BerryDophilus), care încorporează așa-numitele fructooligozaharide pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a acidofilus probiotice si bifidus.

probiotice masticabile pentru copii (BerryDophilus) pot fi acceptate în totalitate de copii și adulți. Cu formula este folosită ca o monozaharidă naturala îndulcitor xilitolul, care, spre deosebire de zahăr este complet inofensiv pentru sănătatea dinților și pentru a asigura un gust extraordinar de comprimate masticabile.

Mod de administrare:
Doza recomandată zilnic pentru copii cu vârsta de 2 ani și peste este de 1 comprimat masticabil 1 până la 2 ori pe zi, între mese sau la un gol de copii stomah.Za sub 2 ani pot fi utilizate numai cu îndrumarea unui specialist. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

BerryDophilus от NOW Foods

BerryDophilus

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Probioticele    Brand: NOW Foods    Ambalare: 120 Tablete masticabile, 120 Doze
16665 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
166.65 RON
146.82 RON