Brain Elevate от NOW Foods

NOW Foods

Brain Elevate

12345    3.8/5  (4 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: În sprijinul activității mentale Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
15701 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 11535

DESCRIEREA PRODUSULUI

     Sprijină procesele de gândire
     O mai bună focalizare și concentrare
     sensibiliza
     îmbunătăţeşte memoria
     formulă vegetariană

NOW Brain Elevate ™ este o formulare care oferă un sprijin puternic pentru creier, îmbunătățește procesele mentale, crește concentrarea, concentrarea si imbunatateste functia cognitiva. Brain Elevate este echilibrat optim combinația ingredientelor mai puternici care maximizează productivitatea activitatii creierului.

Doi dintre ingredientele din Brain Elevate - Huperzinei si RoseOx® sunt bine cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante oferă protecție solidă a celulelor sistemului nervos.
Ingredient Huperzine A
are capacitatea de a inhiba enzima acetilcolinesterazei, care descompune acetilcolina, care se leagă la capacitatea de a salva. Inhibarea acestei creșteri enzimei nivelurile de acetilcolină, care pot stimula mai mulți neuroni și pentru a îmbunătăți în mod semnificativ memoria. Boala Alzheimer este caracterizată printr-un deficit de acetilcolină.

RoseOx® patentat extract de rozmarin solubil în ulei, care este o realizare în industria suplimentelor alimentare. Studii recente au aratat ca rozmarin contine antioxidanti liposolubili care pot inhiba și neutraliza radicalii liberi din organism. Fat-solubilitate a acestui antioxidant un protector excelent de celule ale sistemului nervos face.

Extractul de Ginkgo biloba în formula extinde rețeaua capilară din jurul creierului si creste fluxul sanguin la nivelul țesutului nervos, având ca rezultat creșterea accesului oxigen și substanțe nutritive la celule. Ginkgo biloba este un excelent stimulator al abilităților de memorie.

Fosfaditil serina (fosfatidil serina) îmbunătățește memoria, crește concentrarea și vigilență, pentru a îmbunătăți retenția memoriei, ameliorează simptomele de depresie si starea de spirit, scaderea stresului, suprimarea formarea de cortizol care rezultă din stres excesiv.

În lumea de astăzi, stil de viață agitat punandu-si amprenta si epuizeaza treptat corpul uman. Creierul este cel mai important sistem în corpul uman, aici este cel mai inexplicabilă din lumea vie, inteligența umană. În timp, canalele de scurgere ale creierului si reduce productivitatea acestora. Brain Elevate de NOW Foods protectoratul, combustibilul necesar de creierul uman, el ar putea fi în sănătate excelentă.

Mod de administrare:
O doză de 1-2 ori pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Brain Elevate от NOW Foods

Brain Elevate

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: În sprijinul activității mentale    Brand: NOW Foods    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
15701 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
157.01 RON
138.33 RON