Beta-SOLAR от Olimp

Olimp

Beta-SOLAR

12345    5/5  (3 Au votat)
-10%   55 RON
4950 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 12830

DESCRIEREA PRODUSULUI

Pentru o frumoasă și profundă cafeniu

Beta - Solar este o formulă cuprinzătoare cu componente ale - de înaltă calitate. Amestec Stsetsialnata de substanțe active - Pro Tan Blend - acționează sinergic pentru a sprijini procesul de dobândire a unui ten mult mai întunecat - rapid și, în același timp, pentru a limita expunerea la radiații solare, care este periculoasă pentru organism. Carotenoidele conținute în Pro Tan Blend acționează ca filtru unic împotriva razelor ultraviolete și reducerea efectelor radiațiilor infraroșii. Cele mai multe - antioxidanti eficiente continute in Antiox - proteja pielea Blend, afectează toată pielea, oferind sprijin împotriva radicalilor liberi formați în timpul plajă. Adăugarea de acid hialuronic hidrateaza profund pielea, făcându-l mai mult - mai puțin predispuse să-și piardă duritatea și elasticitatea.

De ce se închide la culoare a pielii?

Schimbarea culorii pielii în timpul plajă este doar o reacție naturală de protecție. Acesta este modul în care organismul este protejat de arsurile solare și supraexpunerea la radiațiile ultraviolete nocive. Pielea este un organ foarte complex. Dintre toate celulele care sunt incluse în structura sa, melanocite trebuie să fie supuse unui control special. Ele produc melanina - pigmentul responsabil pentru frumos auriu - culoare maro, și anume pentru ten.

Tan ca un fel de umbrelă

Melanocitele produc melanină ca răspuns la radiațiile UV - o componentă a luminii solare. Melanina este un pigment care poate absorbi razele UV. Acesta oferă o protecție naturală a pielii împotriva efectelor nocive ale razelor UV și a arsurilor solare.

Poate băi de soare pot fi periculoase?

Expunerea necorespunzătoare la soare poate duce la complicații periculoase sau chiar boli. piele numeroase arsuri cauzate de expunerea excesivă la soare sau utilizarea frecventă a bronzare fără protecție adecvată poate fi deosebit de periculoase. Extinse soare pielea neprotejat uscat și radiația UV distruge fibrele de colagen responsabile pentru menținerea structurii corespunzătoare a pielii. utilizarea imprudentă a solar sau plajă în pielea sa arate mai în vârstă și pierderea prinyavat de fermitate și elasticitate.

Cum beta - Solar?


Beta
- Solar este un supliment alimentar unic, care ajuta la stat la soare cel mai sănătos și plăcut. Antiox - protejează pielea Blend ajută la protejarea pielii împotriva efectelor radicalilor liberi formați ca urmare a radiațiilor ultraviolete și Pro Blend Tan ajută pielea pentru a obține un bronz frumos și să-l mențină pe o perioadă lungă de timp. Adăugarea de acid hialuronic furnizează apă pentru pielea uscată, făcându-l - rigid și flexibil.

Ingredientele active ale beta - Solar vă pot ajuta:

      accelera procesul de bronzare
      menține tenul care au atins
      oferă o protecție naturală împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare
      neutraliza efectele daunatoare ale radicalilor liberi asupra pielii
      umeziți pielea intens.

Bronzare. Cum de a accelera procesul de bronzare?

Pro Tan Blend
este un complex de substanțe active naturale care susțin procesul de tăbăcire și modificări de culoare a pielii cu raze ultraviolete uchastiteto. pigmenții carotenoizi și l - tirozina, care acționează în sinergie, care contribuie la realizarea unui natural și profund tan mult mai mult - repede.

Carotenoidele: beta - caroten, astaxantin, licopen, luteina - sunt pigmenți se găsesc în natură, responsabile pentru colorarea intensitate legumelor, fructelor, pește și crustacee. Odată acceptat, ei pot acumula în epidermă, filtrarea radiațiilor care ajunge pielea și face ca acesta să-l întuneca și să-l arate atractiv, crescând astfel efectul de plajă.

L - tirozina este un aminoacid care este implicată în mod direct în procesul de sinteză a melaninei, care este produsă în melanocite pielii noastre. Intr-o serie de reacții enzimatice, l - cistina și L - tirozina sunt transformate în Melanine protectoare, rezultând întunecare pielii. Numai cu cantități adecvate ale acestor substanțe, sinteza melaninei dezvoltă lin și pielea își schimbă culoarea uniform.

Protecție. Cum să treacă plajă cel mult - un mod sigur?

Antiox - proteja pielea Blend este un complex de substanțe care sunt foarte importante în controlul efectelor secundare ale plajă. În plus, melanină și culoare frumoasă, formează cantități uriașe de radicali liberi atunci când sunt supuse la plajă. Ei au un impact devastator asupra structurii și funcționării sale, și ceea ce este mai rău - acestea provoacă îmbătrânirea prematură a pielii și poate provoca o serie de boli de piele. Polifenolii activi de extract de ceai verde foarte concentrat, in special catechine, EGCG sunt incredibil de eficiente împotriva radicalilor liberi și protejează pielea. Efectele lor sunt completate de PureWay - C (vitamina C). Aceasta reprezintă mai mult decât un antioxidant foarte puternic. Oamenii de știință au descoperit că este foarte eficient în accelerarea procesului de recuperare a pielii. Vitamina E suplimentează vitamina C, este un antioxidant puternic și îmbunătățește sinteza melaninei în timpul băi de soare. Produsul conține cele mai - puternice minerale antioxidante în cel mai bun - forma lor biodisponibil.

Efect de hidratare. Cum de a face pielea - fermă și proaspătă?

Acidul hialuronic ajuta la hidratarea pielii uscate din interior. Acesta poate fi, de asemenea, conectat la apa din straturile profunde ale pielii, prevenind pierderea vaporilor prekormenata. Pielea ta devine neteda si elastica, devine aspect sănătos și natural.

Cine are nevoie de beta - solar?

Toți cei care sunt supuse la lumina soarelui, pentru a obține frumos și de durată cafeniu.

Utilizare: 1 capsula pe zi, între mese.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Beta-SOLAR от Olimp

Beta-SOLAR

Subcategorii: Formule antioxidante, Formule de specialitate    Brand: Olimp    Ambalare: 30 Capsule
55 RON
4950 RON