Berberis Extract Powder / Berberine от OstroVit

OstroVit

Berberis Extract Powder / Berberine

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Formule de specialitate Ambalare: 100 Grame, 200 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 38303

DESCRIEREA PRODUSULUI

Extract OstroVit Berberis 100 g

Extractul OstroVit Berberis este un supliment alimentar universal sub formă de extract de rădăcină berberis. Produsul este utilizat pe scară largă, iar principalele sale proprietăți sunt reglarea insulinei din sânge, sprijinirea sistemului digestiv și efect relaxant. Extractul de rădăcină de berberis va funcționa bine și în tratamentul infecțiilor bacteriene. Căutați un produs natural care să vă permită să crească sensibilitatea receptorilor naturali de insulină, să susțină sistemul digestiv și să vă bucurați de o dispoziție mai bună? Vedeți cum funcționează suplimentul OstroVit Berberis Extract!

Ce este Extractul OstroVit Berberis?

Berberis este o plantă populară de arbust care poate fi găsită pe multe continente, de ex. în Europa, Asia și Africa. Impactul său de promovare a sănătății a fost folosit în medicina naturală indiană și chineză de sute de ani. Rădăcina berberis conține berberină care demonstrează proprietăți anti-bacteriene. O utilizare regulată a suplimentelor bogate în berberină vă permite să vă limitați susceptibilitatea la stres și să vă sporiți imunitatea.

Extractul de rădăcină Berberis conține și alte substanțe active pro-sănătate. O atenție specială trebuie atrasă asupra taninului, pectinelor, acizilor organici, sărurilor minerale și vitaminelor. Rădăcina Berberis este relaxantă, reglează funcțiile inimii, susține respirația, precum și calmează durerile musculare și ale articulațiilor. Acționează bine la persoanele a căror glucoză din sânge este neregulată, în timp ce impactul acesteia este comparat cu metformina - un agent utilizat pentru tratarea diabetului și a SOP.

Alegeți supliment alimentar OstroVit Berberis Extract dacă căutați un produs care

     este utilizat pentru a face față nivelului ridicat de zahăr din sânge
     vă ajută să reduceți nervozitatea
     are o influență pozitivă asupra imunității
     reglează producția de bilă
     normalizează funcțiile intestinelor
     prezintă proprietăți relaxante
     calmează durerile musculare

Proprietățile extractului OstroVit Berberis

Suplimentul alimentar OstroVit Berberis Extract este o soluție perfectă pentru cei care doresc să-și întărească în mod natural organismul din interior, precum și să susțină funcționarea multor organe și sisteme.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

SUPORT COMPETENTIV - Extractul de rădăcină Berberis relaxează și susține sistemul digestiv. De asemenea, stimulează imunitatea și poate calma durerile musculare și articulare.
CONȚINUTUL FIX DE BERBERINĂ - Extractul OstroVit este standardizat pentru 2% berberină. Aceasta înseamnă că fiecare ambalaj al produsului conține aceeași cantitate de substanță activă.
EFICIENȚĂ ÎNALTĂ - Un pachet de supliment OstroVit Berberis Extract conține până la 200 de porții zilnice recomandate de produs. Înseamnă că extractul poate fi suficient pentru suplimentarea de peste o jumătate de an, dacă este utilizat în mod regulat.
PRODUS VEGAN - Compoziția suplimentului se limitează la o substanță - un extract pur de berberis. Produsul nu conține conservanți, coloranți și agenți anti-aglomerare.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție - 500 mg (2 linguri) pe zi cu masa, beți apă. Vă rugăm să folosiți ceașca de măsurare inclusă în pachet (0,5 ml).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Berberis Extract Powder / Berberine от OstroVit

Berberis Extract Powder / Berberine

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Formule de specialitate    Brand: OstroVit    Ambalare: 100 Grame, 200 Doze
Coming soon!