Melatonin 4000 / 4 mg от OstroVit

OstroVit

Melatonin 4000 / 4 mg

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Melatonina Ambalare: 100 Tableta, 100 Doze Vezi ingredientele
-40%   4520 RON
2712 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37930

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Melatonin 4000 mcg 100 file

OstroVit Melatonin 4000 mcg este un supliment alimentar sub formă de filete destinate persoanelor care suferă de tulburări de somn. Dacă utilizați produsul zilnic, puteți regla ritmul circadian, precum și vă puteți bucura de un somn sănătos și sănătos. Aveți dificultăți în a adormi? Te trezești adesea și nu poți să adormi din nou? Sau poate că cu greu te poți ocupa de schimbarea fusului orar după o călătorie? Răspunsul la toate cazurile menționate mai sus este Melatonina 4000 de la OstroVit.

[b]Ce este melatonina și cine ar trebui să o utilizeze?[/b]

Melatonina este un hormon natural în organismul uman. Acesta joacă un rol crucial în reglarea ritmului circadian și asigură un somn sănătos. Cantitatea de melatonină generată depinde de momentul zilei, în timp ce nivelul său maxim este înregistrat noaptea. Odată cu vârsta, cantitatea de melatonină scade, astfel vârstnicii se confruntă mai des cu tulburările de somn.

Din fericire, deficiența de melatonină poate fi ușor eliminată datorită filelor OstroVit Melatonin 4000 mcg, care nu numai că vă reglează ceasul biologic, ci demonstrează și proprietăți antioxidante. Alegeți produsul nostru dacă:

     au dificultăți în a adormi
     trezește-te foarte devreme dimineața
     trezește-te noaptea de multe ori
     simt mereu obosit și nervos pe tot parcursul zilei
     suferiți de jet lag când schimbați fusul orar
     munca în ture vă împiedică să păstrați un ritm circadian

Proprietățile Melatoninei OstroVit 4000 mcg 100 file

Dacă luați melatonină în pastile în mod regulat, puteți completa acest hormon extrem de important.

Vedeți principalele caracteristici ale suplimentului nostru:

REGULAREA RITMULUI CIRCADIAN - OstroVit Melatonin 4000 mcg supliment alimentar este indispensabil în lupta împotriva tulburărilor de somn. Datorită acestor file, puteți uita de nopțile nedormite și puteți începe să adormiți mai bine.
PROPRIETĂȚI ANTIOXIDANTE - În afară de reglarea biologică a ceasului, melatonina demonstrează proprietăți antioxidante. Reduce numărul de radicali liberi, protejând astfel organismul.
CONȚINUT MARI DE MELATONINĂ - O filă a suplimentului alimentar conține până la 4 mg de melatonină. Este o soluție perfectă dacă luați mai mult hormon.
FORMĂ CONVENIENTĂ - Melatonina 4000 de la OstroVit este ușor de înghițit. Datorită conținutului ridicat de ingrediente active, de acum înainte nu mai trebuie să luați mai multe pastile de melatonină pe zi.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție (1/4 comprimat) pe zi, cu 30 de minute înainte de somn.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Melatonin 4000 / 4 mg от OstroVit

Melatonin 4000 / 4 mg

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Melatonina    Brand: OstroVit    Ambalare: 100 Tableta, 100 Doze
4520 RON
2712 RON