Melatonin Spray 1 mg от OstroVit

OstroVit

Melatonin Spray 1 mg

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Melatonina Ambalare: 30 ml, 276 Doze Vezi ingredientele
-40%   4271 RON
2563 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38041

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Melatonină spray 30 ml

OstroVit Pharma Melatonin este un supliment alimentar ușor de utilizat, conceput pentru toți cei care se confruntă cu insomnia. Datorită formei unice de spray, ingredientele active ale suplimentului pătrund cu ușurință în sistemul vascular, în timp ce melatonina începe să funcționeze mult mai devreme. Visezi la un somn sănătos și profund? Alegeți OstroVit Pharma Melatonin pentru a adormi mai ușor, pentru a dormi mai mult, pentru a vă trezi mai rar și pentru a face față jet lag în cazul în care schimbați fusul orar din cauza zborurilor.

De ce să folosiți melatonină?

Melatonina, denumită și hormonul somnului, vă controlează ritmul circadian. Concentrația maximă a acestei substanțe esențiale, care apare în mod natural în organism, poate fi înregistrată când se întunecă. Atunci melatonina vă oferă un somn puternic. Din păcate, pe măsură ce îmbătrânim, nivelul melatoninei scade și duce la numeroase tulburări, cum ar fi insomnia, somnul ușor, trezirea frecventă noaptea.

Soluția la problemele legate de somn poate fi metalonina sub formă de supliment. Este cel mai simplu și mai rapid mod de a face față penuriei acestui prețios hormon.

Alegeți OstroVit Pharma Melatonin, un supliment alimentar în spray, dacă:

     ai probleme cu somnul
     te trezesti dimineața în ciuda somnului insuficient
     te trezeșt noaptea
     nu te poti odihni și esti întotdeauna iritat
     nu te poti obișnui cu schimbarea fusului orar
     simțiți disconfort datorită muncii în ture

Proprietățile Melatoninei OstroVit Pharma

Suplimentul alimentar OstroVit Pharma Melatonin sub formă de spray se absoarbe instantaneu, datorită căruia impactul său este îmbunătățit. Utilizarea regulată a suplimentului vă permite să luptați eficient împotriva deficitului de melanonină și tot ce trebuie să faceți este să luați suplimentul cu o jumătate de oră înainte de culcare. Cutia de familie a suplimentului este de până la 276 de porțiuni unice din hormonul somnului.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

SPRIJIN EFICIENT PENTRU A ADORMI - Cu suplimentul alimentar OstroVit Pharma Melatonin, puteți avea un somn puternic și sănătos. Produsul vă va permite să uitați de nopțile nedormite și vă va face să dormiți mai bine și mai mult.
LUPTAȚI ÎNTRE JET LAG - spray-ul cu melatonină vă poate ajuta să redobândiți un ritm circadian adecvat după ce călătoriți cu avionul dintr-un alt fus orar. Datorită suplimentului, vă puteți recupera rapid și puteți funcționa corect.
FORMĂ ASIMILATĂ - Suplimentul în spray nu numai că garantează confortul, ci și o asimilare mai rapidă a ingredientului activ. Melatonina sub limbă începe să funcționeze instantaneu după utilizare, deci trebuie doar să o luați cu 30 de minute înainte de culcare.
PACHET HANDY - Suplimentul alimentar OstroVit Pharma Melatonin vă permite să dozați produsul rapid și precis. În acest fel, puteți fi sigur că luați întotdeauna o cantitate adecvată din supliment.

Utilizare sugerată

Scutura bine inainte de folosire. 1 aplicare cu 30 de minute înainte de culcare. Se recomandă dozarea preparatului sub limbă. Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Melatonin Spray 1 mg от OstroVit

Melatonin Spray 1 mg

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Melatonina    Brand: OstroVit    Ambalare: 30 ml, 276 Doze
4271 RON
2563 RON