GABA XT от PEAK

PEAK

GABA XT

12345    4.6/5  (5 Au votat)
-10%   11193 RON
10074 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 14748

DESCRIEREA PRODUSULUI


PEAK GABA XT (acid gamma-aminobutiric) este un amino acid, care este adesea folosit de către sportivi pentru a ajuta la somn si de a imbunatati calitatea odihnei. Mai mult decât atât, Gaba creste nivelul de hormon (HGH), în sânge, reducerea impactului negativ al stresului și de hormoni de stres, imbunatateste de recuperare, ceea ce face un produs extrem de eficient pentru al adăuga la dieta ta.
Funcționalitate și mecanismul de acțiune.
Gaba este un aminoacid de origine neproteic (derivat) acid glutamic, acest produs poate fi sintetizat de endogenul din acidul glutamic.

Acceptarea produsului ca supliment poate imbunatati in mod semnificativ recuperarea si cresterea masei musculare dupa sesiuni intensive de formare, ca Gaba se reduce stresul se și îmbunătățește relaxarea și somnul natural.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

GABA XT от PEAK

GABA XT

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Gaba, În sprijinul activității mentale, În sprijinul somnului    Brand: PEAK    Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze
11193 RON
10074 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
100.74 RON
94.8 RON