Huperzine A 200 mcg от Swanson

Swanson

Huperzine A 200 mcg

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: În sprijinul activității mentale Ambalare: 30 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
-30%   10030 RON
7021 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 31289

DESCRIEREA PRODUSULUI

SWANSON Maximum-Strength Huperzine A 200mcg. / 30 Caps

Beneficii:

Sprijină funcțiile cognitive și memoria
Oferă 200 mcg pe porție
Extras din muschi de club chinezesc

Cu cât anii avansează, putem începe să constatăm că lucrurile ar putea deveni puțin "neclintiți". Din fericire, nu trebuie să acceptați pur și simplu că mintea voastră nu este la fel de ascuțită ca atunci când era. Puterea maximă Swanson Huperzine A îi ajută pe cei care doresc să rămână ascuțiți la orice vârstă. Huperzine A este un extras din muschiul clubului chinez huperzia serrata și subiectul interesant al cercetărilor în curs de desfășurare care investighează potențialul său de a susține funcțiile cognitive și memoria. Dozajul nostru de huperzină A vine în capsule de maximum 200 mcg pentru a vă oferi de patru ori puterea nutritivă a creierului. Aflați ce clienți vă place să spuneți citiți recenziile noastre despre huperzine A.

Alte ingrediente: făină de orez, gelatină, maltodextrină.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luați o capsulă pe zi cu apă.

AVERTIZARE: Consultați-vă furnizorul de asistență medicală înainte de utilizare dacă sunteți gravidă sau alăptați, luați medicamente pe bază de prescripție medicală sau dacă aveți sau ați avut un istoric de convulsii, tulburări cardiovasculare sau boli pulmonare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 35:49:24
  Taurine 1500 pentru diete
  OstroVit

  Taurine 1500

  120 Capsule, 120 Doze
  51 RON 2550 RON (-50%)
  Cumpara

  Taurine 1500


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze

  OstroVit Supreme Capsules Taurine 1500 mg este un supliment care conține un singur aminoacid în compoziție, care este L-taurină. Biodisponibilitatea ideală și cel mai înalt nivel de micronizare a produsului au fost dezvoltate de cei mai buni, pentru cei mai buni. Aici se omit în mod deliberat agenții de volum, greutățile și aromele. În acest caz, mai puțin este mai mult. Produsul contine 120 de ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Huperzine A 200 mcg от Swanson

Huperzine A 200 mcg

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: În sprijinul activității mentale    Brand: Swanson    Ambalare: 30 Capsule, 30 Doze
10030 RON
7021 RON