Nerve Pain Relief от Swanson

Swanson

Nerve Pain Relief

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Ambalare: 100 Tableta, 100 Doze Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 32721

DESCRIEREA PRODUSULUI

SWANSON Nerve Pain Relief / 100 Tabs

Oferă scutire temporară de simptome de durere nervoasă
Dezvoltat de Dr. Barbara Hendel
Medicină homeopatică
MediNatura ™ Nerve Pain Relief a fost formulată de Dr. Barbara Hendel pentru a oferi o ameliorare temporară a amorțeală, senzații de furnicături și durere asociată cu dureri nervoase. Formula foloseste Arnica montana radix 6X, Arsenicum album 6X, Belladonna 6X, Colocynthis 6X, Gnaphalium polycephalum 6X, Hypericum perforatum 6X, Mezereum 3X, Rhus toxicodendron 12X si Ruta graveolens 6X.

Dozaj: Adulți 18 ani și peste: 1 comprimat sublingual sau dizolvat complet în gură de 2 până la 3 ori pe zi sau conform indicațiilor unui medic. Dacă simptomele persistă, luați 1 comprimat pe oră; să nu depășească 12 comprimate zilnic.

A se păstra bine închis la temperatura camerei. Protejați-vă de lumină și de umiditate.

AVERTIZĂRI: Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, adresați-vă medicului înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă simptomele persistă sau se înrăutățesc, trebuie consultat un specialist în sănătate. Nu utilizați dacă există senzitivitate la supresia nervului pulmonar sau la oricare dintre ingredientele sale. În caz de supradozaj accidental, contactați imediat un centru de control al otrăvurilor.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Nerve Pain Relief от Swanson

Nerve Pain Relief

Categorii: Sănătate și ton
Brand: Swanson    Ambalare: 100 Tableta, 100 Doze
Nu este disponibil!