GABA 750 mg от Swanson

Swanson

GABA 750 mg

12345    5/5  (2 Au votat)
-5%   9126 RON
8670 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 16035

DESCRIEREA PRODUSULUI


Swanson GABA 750 mg

VITAMINE Swanson - №1 Statele Unite ale Americii - suplimente pentru 2011

GABA acid gamma-aminobutiric de Swanson Ultra. Utile pentru a promova un somn bun si productiv , 750 mg în fiecare capsulă Veggie.


Noul GABA acid gamma-aminobutiric de la Swanson Ultra este un răspuns natural la stres și tensiune. GABA este o substanță naturală produsă în creier glutamina si glucoza. Acesta acționează ca un neurotransmițător în sistemul nervos central, astfel influențează răspunsurile noastre de stres și nivelul nostru de excitație și tensiune. Se considera ca GABA este de ajutor pentru un somn bun și o starea generală de vitalitate a organismului.


Alte ingrediente: celuloză (capsule vegetale), poate conține una sau mai multe dintre următoarele: celuloza microcristalina (fibra), stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Utilizare: Ca supliment alimentar, luați o capsulă de Veggie pe zi, cu apă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

GABA 750 mg от Swanson

GABA 750 mg

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: În sprijinul activității mentale, În sprijinul somnului, Gaba    Brand: Swanson    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
9126 RON
8670 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
86.7 RON
81.58 RON