Hair Beauty от Swedish Supplements

Swedish Supplements

Hair Beauty

12345    5/5  (75 Au votat)
Categorii: Sănătate și ton Subcategorii: Ingrijirea parului Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 33644

DESCRIEREA PRODUSULUI

Par Beauty este conceput pentru a ajuta la mentinerea unui par frumos puternic cu culoarea naturala si luciu produs contribuie la crearea condițiilor pentru un par mai vibrante mai gros, oferă o întinerire blândă care vine din interior. Produsul nostru este compus din ingrediente complet naturale, cum ar fi membranele de coajă de ou, vitamine, minerale antioxidante și extracte de plante, toate având o funcție specifică pentru cel mai bun păr.

Hair Beauty conține Ovoderm® (membrană din coajă de ouă) care furnizează organismului substanțe nutritive esențiale pentru structura părului ca diferite tipuri de colagen, elastină și proteine ​​bioactive.
Dioxid de siliciu din coada-calului conține siliciu (Silicia) necesare pentru a construi și consolida proteine ​​creatina, colagen si elastina, ca unghiile si parul nostru este format în mare parte din. În plus, găsim extractul Hirsex bogat în Miliacin, care aparține chimic grupului de steroli vegetali și se poate spune că este o substanță vegetală care întărește hormonul. Studiile asupra substanței au arătat efecte pozitive asupra creșterii părului și a țesutului conjunctiv.

Hair Beauty conține mineralul Zincul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ, participă la procesul de diviziune celulară și ajută la menținerea pielii și a unghiilor normale. Seleniul acționează ca un antioxidant care protejează celulele împotriva degradării. Nivelurile scăzute de seleniu pot determina deteriorarea calității pielii și a unghiilor părului.

Hair Beauty are o doză solidă de cupru pentru efectul său protector și pigmentare crescută a părului și a biotinei (White B-7), care contribuie la o creștere normală a părului

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Hair Beauty от Swedish Supplements

Hair Beauty

Categorii: Sănătate și ton
Subcategorii: Ingrijirea parului    Brand: Swedish Supplements    Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
Coming soon!