Candida Clear ™ от NOW Foods

NOW Foods

Candida Clear ™

12345    4.2/5  (6 Au votat)
Ambalare: 90 Capsule, 45 Doze
Vezi ingredientele
13917 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 10821

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Consolidarea sistemului digestiv
      Îmbunătățirea florei gastro-intestinale
      Eliminare fungi și bacterii dăunătoare

Candida Clear ™ este o combinație de produse:


      Pau D'Arco (copac baldachin) - imunostimulator și menține sistemul digestiv în stare bună de sănătate, ceea ce face inospitalier pentru paraziți, bacterii, fungi și infecții virale.

      nuc negru (nuc negru) - ajută în tratamentul paraziților florei gastro-intestinale;

      Oregano Oil (ulei de oregano) - are proprietăți antioxidante puternice și purifică sistemul digestiv al paraziților proliferarea bacteriilor patogene inhibat;

      Biotina (vitamina B-complex) - biotina este produs de „bune“ bacteriile din sistemul digestiv. Atunci când bacteriile „bune“ în flora gastro-intestinale scăderea puternică este posibil deficit de biotina, ceea ce duce la mai multe complicații în organism. cantitate adecvată de biotină asigura o sănătate bună pentru organism.

      (acid gras în mod natural, derivate din plante) Acid caprilic - îmbunătățește flora intestinală prin reducerea proceselor de fermentare formate din fungii tractului gastrointestinal adverse.

Candida Clear
™ literal înseamnă „curățare de ciuperci.“ Combinația de produse din Candida Clear ™ este selectat în vederea unui echilibru sanatos de bacterii din sistemul digestiv sunt esențiale pentru digestie și de curățare a calității de paraziți și agenți nocivi care cauzează boli și tulburări în digestie.

Bacteriile
care trăiesc în sistemul digestiv nu contribuie numai la digestie, dar, de asemenea, produc anumite vitamine și de a îmbunătăți procesul de detoxifiere.

Candida Clear
™ este un produs de înaltă calitate, de acum Alimente pentru un sistem digestiv sănătos.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Candida Clear ™ от NOW Foods

NOW Foods

Candida Clear ™

Ambalare: 90 Capsule, 45 Doze
13917 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
139.17 RON
122.61 RON